Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 15 Mai, 2016 O zi buna va urez draga comunitate ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan S 1 Semnalează Publicat 15 Mai, 2016 Buna dimineața!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 15 Mai, 2016 Salutari si din partea mea...o duminica minunata va doresc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 15 Mai, 2016 Bravo @Cristian H! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 15 Mai, 2016 @Cristian H, daca nu aveam musafiri azi eram sigur acolo la un spritz! Asa na....il beau acasa! De mult planui sa fac intr-o zi o plimbare scurta in zona aia! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 15 Mai, 2016 Buna ziua la toti colegii, astazi de dimineata a fost un pic de timp bun si am fost am pus gratarul la proba in curte si am facut ceva de inceput de vara! Foarte frumoase pozele de la Pestera Muierii Cristian , nu am mai fost de 10 ani prin locurile acelea! Si acum POFTA BUNA ! la toti colegii si duminica placuta in continuare! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian H 5 Semnalează Publicat 15 Mai, 2016 8 hours ago, Stefan P said: @Cristian H, daca nu aveam musafiri azi eram sigur acolo la un spritz! Asa na....il beau acasa! De mult planui sa fac intr-o zi o plimbare scurta in zona aia! Avem tot timpul inainte @Stefan P ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 15 Mai, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 15 Mai, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 16 Mai, 2016 Buna Dimineata ! inca o zi cu soare se anunta la mine si din ce in ce mai cald pe zi ce trece ... AMR 10 zile pina acasa .. -mai rau ca in armata Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 16 Mai, 2016 stimati colegi ! La Braila nu-i o vreme sa te duci la munca, picura din cand in cand, , motiv pentru care nu o sa ma duc Pentru cei care se duc la munca sunt alaturi de ei si le transmit din energia mea pozitiva Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 16 Mai, 2016 Vreme inorata si rece in vest ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 16 Mai, 2016 si o saptamana usoara! In Bucuresti vreme naspa. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 16 Mai, 2016 dragi colegi! Am revenit si eu acasa dupa 2 zile si 2 nopti de chefuiala... Ia sa vedem ce mai e nou p-aici! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 16 Mai, 2016 @Daniel-P Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 16 Mai, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 16 Mai, 2016 (modificat) rulotisti.! Am avut o zi grea totusi , am plecat la munca fortat la ora 14 si a plouat ca la concurs. Modificat 16 Mai, 2016 de Sorin Leitoiu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian H 5 Semnalează Publicat 16 Mai, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 16 Mai, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 16 Mai, 2016 dragi colegi! Pe maine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 17 Mai, 2016 Buna dimineatza , la mine e soare, bate un pic vintul -de la mama Rusie..dar nu se moare ii dam inainte cu tupeu .. O zi frumoasa va doresc ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 17 Mai, 2016 dragi colegi! La mine azi e ultima zi de munca, dupa care urmeaza 10 zile de concediu si plimbarile aferente cu ... O zi buna tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 17 Mai, 2016 (modificat) Modificat 17 Mai, 2016 de Sorin Leitoiu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 17 Mai, 2016 Neata! Se pare ca vremea se inbunatateste pe weekend! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 17 Mai, 2016 dragi colegi! Un frumos curcubeu, in urma cu 5 minute in București ... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri