Istvan Robert Gergely 0 Semnalează Publicat 17 Mai, 2016 Buna seara, vreau sa imi montez pe rulota mea un Hobby De Luxe un boiler truma tt2(am achizitionat boileru)am nevoie de robineti apa calda/rece si de dus, de unde pot sa imi cumpar la un pret cat mai decent? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 17 Mai, 2016 In ultima ora, Istvan Robert Gergely a scris: Buna seara, vreau sa imi montez pe rulota mea un Hobby De Luxe un boiler truma tt2(am achizitionat boileru)am nevoie de robineti apa calda/rece si de dus, de unde pot sa imi cumpar la un pret cat mai decent? Incearca pe exis.ro si alege modelul dorit si care sa se potriveasca la mobilierul tau. sau motorhome piese rulote ...dar aici mi s-a parut mai scump Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 17 Mai, 2016 (modificat) Frumos curcubeu Dane, am prins si eu pe drumul spre Sibiu astazi unul , in rest mai multa ploaie si vant. Sper sa se indrepte vremea ca parca vine iarna , noaptea trecuta a fost 4, 5 grade , am facut focul in centrala! la toti colegii si o seara frumoasa! Modificat 17 Mai, 2016 de Ciurea Sorin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 17 Mai, 2016 Am vazut ca se mai indreapta vremea...se cam opresc ploile si se anunta cald in week-end... Deci la Cheia, ne vom relaxa corespunzator si cu aferente... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 17 Mai, 2016 colegi rulotisti! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 17 Mai, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 18 Mai, 2016 frumoasa comunitate ! O zi frumoasa se anunta astazi , marea este oglinda , vintul nu adie de loc , este ceva feeric. AMR 8 zile Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 Mai, 2016 tuturor! Daca AMR - a ajuns la 8, înseamnă ca vii la Gura Dobrogei @Razvan Marinescu... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 18 Mai, 2016 1 hour ago, Daniel-P said: tuturor! Daca AMR - a ajuns la 8, înseamnă ca vii la Gura Dobrogei @Razvan Marinescu... Am promis ca vin..o sa vin si cu Vin si cu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 18 Mai, 2016 zic si eu ca voi AMR 8 zile Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 18 Mai, 2016 Neata! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 Mai, 2016 Gataaa, sunt in concediu de azi... De maine dupa amiaza se-nvarte roata spre Cheia.... Am plecat la cumparaturi... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 18 Mai, 2016 Buna ziua si din partea mea Lerida....soare 18*C. O zi minunata tuturor colegilor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 18 Mai, 2016 4 minutes ago, Daniel-P said: Gataaa, sunt in concediu de azi... De maine dupa amiaza se-nvarte roata spre Cheia.... Ce viata pe unii... Concediu placut ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 18 Mai, 2016 (modificat) Da, intradevar unii au o viata pe , , barosaneala " Vacanta placuta @Daniel-P-------- PS..........Vacante placute TUTUROR. Modificat 18 Mai, 2016 de Cornel Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 18 Mai, 2016 (modificat) Mai am si eu AMR 48 de....zilisoare. Modificat 18 Mai, 2016 de Cornel Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 Mai, 2016 Va multumesc ! O sa beau si pentru voi... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 18 Mai, 2016 Si in completarea acestui anunt a creat RULOTA...... o inventie MINUNATA Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 Mai, 2016 Partial de acord cu prima parte, total de acord cu completarea... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 Mai, 2016 dragi colegi, pe maine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 18 Mai, 2016 Si eu ma retrag si va doresc o seara frumoasa ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 18 Mai, 2016 E momentul de Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 19 Mai, 2016 O zi buna va doresc ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 19 Mai, 2016 ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 19 Mai, 2016 !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri