Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 19 Mai, 2016 Gata, plec la teren sa pregatesc rulota si in jur de ora 17.00 o tai spre Cheia... O zi buna tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 19 Mai, 2016 Bine v-am regasit! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 19 Mai, 2016 buna tuturor colegilor ! Bine ai venit !! Noua ce ne-ai adus ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 19 Mai, 2016 Multa sanatate Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 19 Mai, 2016 Eu ma multumesc cu atat Viorel Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 19 Mai, 2016 în urmă cu 8 ore, Viorel a scris: Bine v-am regasit! Bine ai revenit! în urmă cu 12 ore, Daniel-P a scris: Gata, plec la teren sa pregatesc rulota si in jur de ora 17.00 o tai spre Cheia... O zi buna tuturor! Cred ca ai ajuns. Concediu placut si distractie frumoasa! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 19 Mai, 2016 colegi ! La Cheia unii dintre noi ca sa nu mai zic de colegii de la intrunirea anuala a -lor . Eeeeeeeeeee.. vine si vremea noastra. Putin ma duc sa ma . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 20 Mai, 2016 frumoasa comunitate ! La mine vremea e ciudata rau..a fost senin. acum cerul e negru ..se cam anunta furtuna .. In schimb , va doresc o zi frumoasa sa aveti ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 20 Mai, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 20 Mai, 2016 (modificat) Buna dimineata dragi . Sper ca sunteti bine! Eu deja incep sa raman doar cu nostalgia zilelor petrcute in statiune! Deja "am dureri de cap", dumineca dimineata dupa micul dejun plecam catre casa! Weekend placut si distractie maxima, in mod special colegilor participanti la intalnirea nationala! Modificat 20 Mai, 2016 de Eugen David Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 20 Mai, 2016 buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 20 Mai, 2016 Salutari si din partea mea Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 20 Mai, 2016 Salutari tuturor! @Eugen David sa ma anunti cand esti acasa sa-ti trimit tricourile. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 20 Mai, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 20 Mai, 2016 Offfffff a mai trecut o zi ...e ora 01 si gata pe ziua de azi Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 21 Mai, 2016 -Un sfirsit de saptamina frumos va urez ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 21 Mai, 2016 Sfarsit de saptamana frumos!!! LA MULTI ANI! tuturor celor sarbatoriti azi!! Scuze de postare aici! Rog Admin-ul sa stearga postarea mea. Am realizat tarziu ca sunt in zona gresita! Multumesc! Weekend placut tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 21 Mai, 2016 Un sfarsit de saptamana asa cum vi-l doriti! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 21 Mai, 2016 (modificat) Buna ziua si din Lerida. Timp frumos cu 22* C si soare plin . Weekend minunat tuturor.( care pe unde santeti ) Petrecere frumoasa sarbatoritilor numelui de Sfintii Constantin si Elena. LA MULTI ANI!!!! Modificat 21 Mai, 2016 de Cornel Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 21 Mai, 2016 La multi ani celor ce isi sarbatoresc ziua numelui @Marius Rotaru Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 21 Mai, 2016 pe maine Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 22 Mai, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 22 Mai, 2016 Neata buna de pe malul Dunariii!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 22 Mai, 2016 buna de la munte! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 22 Mai, 2016 Ziua buna si salutari de pe Valea Lomului- Basarabovo Bulgaria. Voie buna pe malul raului si a lacurilor. Vreme buna, soare, cer senin si concert de pasarele. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri