Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 22 Mai, 2016 Buna ziua si din Lerida...( cam tarziu ) Dupa un drum prin Andorra ( cumparaturi si o cafea la terasa ) o sa ma ocup un pic de , , bucatareala " o duminica placuta tuturor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 22 Mai, 2016 Spor la bucatareala @Cornel Mihailescu, eu am terminat bucatareala. Sunt la spritz aci pe malul Lomului la Bulgari mai in sus de manastirea Sf. Dimitrie Basarabov intre lacuri. O liniste deplina. O zi faina tuturor Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 22 Mai, 2016 @Stefan P. Pai ce sa zic????....Sa va fie de bine ( ce ati facut bun ? ) Si sprituri reci si indelungate sa aveti pe masa. ...Distractie maxima va doresc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 22 Mai, 2016 @Cornel Mihailescu astea am gatit. Acum la tort si continuarea la un vin roze de buturuga cu sifon. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 22 Mai, 2016 Mamaaaaa....ce bine arata .. Respectati-va viata fratilor....ca e scurta . Cu sifonul m-ai dat gata.....nu am mai baut unul bun de foarte multa vreme. Imi placea inainte cand eram carciumar sa pun de , , sus" din sifon...ufff ce mai vremuri. Petrecere placuta in continuare . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 22 Mai, 2016 (modificat) Multumim @Cornel Mihailescu. Asa trebuie, sa ne respectam cat putem si suntem in forta. Sa ne plimbam cat putem noi ca vor veni vremuri cand ne vor plimba altiii... Intr'adevar, sifon nu am baut si eu decat cand eram pe acasa, e pe cale de disparitie. Acum am niste prieteni la Giurgiu si cand merg la ei, e lege, spritz cu sifon, imi place la nebunie si imi aduce aminte de vremuri.. Modificat 22 Mai, 2016 de Stefan P Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 22 Mai, 2016 Nu mai am like-uri. Asa ca va dau un --------------BIG LIKE ... scris aici. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 22 Mai, 2016 Voi fripturi, eu arginina, voi vinisor , eu apa am fierea verza si voi puneti poze cu friptane Oricum si tie @Stefan P si @Cornel Mihailescu doi plimbareti Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 22 Mai, 2016 E momentul acela din zi cand va spun la toti colegii Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 22 Mai, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 22 Mai, 2016 Somn usor...------- Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 23 Mai, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 23 Mai, 2016 tuturor ! Aseara la 23.00 am ajuns si noi acasa, am cazut frant de oboseala si am dormit bustean... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 23 Mai, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 23 Mai, 2016 Neata buna si de la mine.--------- O saptamana plina de bucurii va doresc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 23 Mai, 2016 Stiu ca o sa spuneti ca sunt putin , , deplasat " acum am venit din zona Buzau, am deja 400 km facuti asa ca va spun in ordineam venit , pe maine Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 23 Mai, 2016 Este bine totusi cand se pastreaza cat de cat o ordine Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 23 Mai, 2016 buna. Eu dupa un gratarel si cateva randuri de bere acum la un tenis de camp.( sa dau kg jos) Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 23 Mai, 2016 (modificat) Si asa sa incheiat ziua de astazi! terenul improvizat pentru a scapa de calorii! joc la lumina lampilor si miros de floricele focusorul Modificat 23 Mai, 2016 de Stefan P Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 23 Mai, 2016 Sa va fie de bine @Stefan P Frumos...cred ca a fost distractie pe masura.-------- Felicitari. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 23 Mai, 2016 dragi colegi, pe maine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 23 Mai, 2016 noapte buna si din partea mea.--------------- Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 23 Mai, 2016 Noapte buna colegi! Eu m-am asezat la masa de lucru cu o berica si lucrez la...o sa vedeti! Noutati! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 24 Mai, 2016 tuturor! Azi si maine sunt la teren la roboteala...Sper sa ma lase ploaia sa termin ce mi-am propus sa lucrez... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 24 Mai, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri