Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 26 Mai, 2016 Neata! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristi Enachescu 168 Semnalează Publicat 26 Mai, 2016 Salut! Ma poate ajuta si pe mine cineva. Vreau sa postez niste poze de la intalnire si desi le-am comprimat, au in total 904KB cand vreau sa le atasez imi da mesaj "You are only allowed to upload 1003.52kb." Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 26 Mai, 2016 @Cristi Enachescu se pare ca ai reusit, din cate observ in topicul Impresii si imagini intalnirea nationala Forum Rulote 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristi Enachescu 168 Semnalează Publicat 26 Mai, 2016 Da @Viorel , am reusit in cele din urma, dar fara nicio explicatie logica. Pur si simplu am iesit din post-ul respectiv si am mai intrat inca odata. Mi s-a mai intamplat chestia asta si cu alta ocazie. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 26 Mai, 2016 Sunt anomalii tehnice care nu depind de natura umana, se pot regasi pe oricare retea de net, chiar si pe server Este bine ca ai reusit. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 26 Mai, 2016 Ziua buna! Pentru cunoscatori ceva de calitateee....!!! Pentru cei care mai trec spre munte prin Valeni, Cheia...etc. recomand....o savoare de asta. Nu o sa regretati! Cam scumpa dar merita. Eu tocmai ce savurez una... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian H 5 Semnalează Publicat 26 Mai, 2016 6 minutes ago, Stefan P said: Ziua buna! Pentru cunoscatori ceva de calitateee....!!! Pentru cei care mai trec spre munte prin Valeni, Cheia...etc. recomand....o savoare de asta. Nu o sa regretati! Cam scumpa dar merita. Eu tocmai ce savurez una... Sa ai pofta! Gata treaba? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 26 Mai, 2016 Nuuu...asa in pauza putin! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 26 Mai, 2016 Gata pe ziua de azi, acum continuarea! Acum incerc si o bere cu "totul speciala"cum zice: bavareza. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 26 Mai, 2016 Fara goange si nazbatii! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 27 Mai, 2016 tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 27 Mai, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Mai, 2016 Buna dupa-amiaza! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 27 Mai, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 27 Mai, 2016 buna tuturor! Slaba miscare pe aici...! Weekend placut va urez! Maine la ora 7:30 iau zborul la vecinii nostri bulgari. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 27 Mai, 2016 la toți colegii, se vede ca lumea se pregătește de Rusalii, iar alții de festivități de terminare facultăți . Distracție plăcuta la colegii ce sunt Off in acest Weekend si șprițuri reci ! Toate cele bune! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 28 Mai, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian H 5 Semnalează Publicat 28 Mai, 2016 @Stefan P...& lume, ceva planuri de W? Eu cred ca dau o tura scurta (o noapte) pe Cheile Sohodolului..., "pica" pe mine cat de aproape sunt, ... cu asa weekend parca-i si pacat sa nu faci o ieseala Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian H 5 Semnalează Publicat 28 Mai, 2016 9 hours ago, Cristian H said: @Stefan P...& lume, ceva planuri de W? Eu cred ca dau o tura scurta (o noapte) pe Cheile Sohodolului..., "pica" pe mine cat de aproape sunt, ... cu asa weekend parca-i si pacat sa nu faci o ieseala ...in copletare, ....cateva poze pe fuga Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 28 Mai, 2016 o seara faina la toți colegii ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 28 Mai, 2016 în urmă cu 17 ore, Cristian H a scris: @Stefan P...& lume, ceva planuri de W? Eu cred ca dau o tura scurta (o noapte) pe Cheile Sohodolului..., "pica" pe mine cat de aproape sunt, ... cu asa weekend parca-i si pacat sa nu faci o ieseala Acum am ajuns acasa! Ramane pe weekendul viitor asa cum am stabilit si posibil sa se mai alature un coleg rulotist pe langa noi doi si "vecinul". Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 29 Mai, 2016 Buna ziua la toti colegii ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 29 Mai, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 29 Mai, 2016 Ziua buna. Ce fac colegii? Eu am fost la servici cateva ceasuri iar acum am iesit la o plimbare pana la Buzau, la Vulcanii noroiosi. O zi buna tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 29 Mai, 2016 lLa toti colegii ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri