Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 29 Mai, 2016 popor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 30 Mai, 2016 . O saptamana frumoasa la toti colegii! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 30 Mai, 2016 tuturor si bine v-am găsit! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 30 Mai, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 30 Mai, 2016 Am ajuns acasa aseara pe la ora 23.00 si de azi la munca... A fost o super iesire, voi reveni in topic cu poze si cateva cuvinte... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 30 Mai, 2016 Neata! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 30 Mai, 2016 Salutari la toata lumeaDupa rezolvarea unor probleme de familie, urmeaza poze, impresii etc de la ultima intalnire, , Gura Dobrogei Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 30 Mai, 2016 Asteptam... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 30 Mai, 2016 Seara buna! Ce fac colegii? Dupa 2 plimbari diferite acum plec in a treia. Dar de data este in interes de serviciu. Plec pana la Piatra Neamt, cu o mica incursiune pana acasa...la Iasi. Va salut! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 30 Mai, 2016 Sa ai drum bun @Stefan P Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 30 Mai, 2016 (modificat) buna baieti!! Sorine, e frumos??? Ai pus acolo 2-3 poze si gata? Ptr. atat te-am trimis noi acolo?() Poti lua exemplul lui Stefan, 15-20-25 buc.!!!! Bravo Stefane si drum bun maine in Moldova! PS. Sorine, ne auzim maine la un telefon! Modificat 30 Mai, 2016 de costica V. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 30 Mai, 2016 Multumesc colegii. Dar plec chiar acum in Moldova. Dimineata sunt deja acolo!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 30 Mai, 2016 dragi colegi! Drum bun @Stefan P si ai grija! Noapte, oboseala... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 30 Mai, 2016 34 minute în urmă, costica V. a scris: buna baieti!! Sorine, e frumos??? Ai pus acolo 2-3 poze si gata? Ptr. atat te-am trimis noi acolo?() Poti lua exemplul lui Stefan, 15-20-25 buc.!!!! Bravo Stefane si drum bun maine in Moldova! PS. Sorine, ne auzim maine la un telefon! ok Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 30 Mai, 2016 Azi forumul nostru a ajuns si chiar a depasit 900 membri... Inca un motiv sa beau cateva beri maine dupa-amiaza la teren... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 30 Mai, 2016 35 minute în urmă, costica V. a scris: buna baieti!! Sorine, e frumos??? Ai pus acolo 2-3 poze si gata? Ptr. atat te-am trimis noi acolo?() Poti lua exemplul lui Stefan, 15-20-25 buc.!!!! Bravo Stefane si drum bun maine in Moldova! PS. Sorine, ne auzim maine la un telefon! ok Costica Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 31 Mai, 2016 dragi colegi! S-avem cu toții o zi buna azi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 31 Mai, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristina D. 681 Semnalează Publicat 31 Mai, 2016 (modificat) dragi colegi, @Stefan ai ajuns cu bine? Data viitoare daca anunti din timp iti fac o lista cu obiectivele culinare de pe traseu: - la Adjud am o cumatra care face niste "poale-n brau" deosebite - la Piatra Neamt D-na Lenuta sotia lui nea @APOSTOL55 face niste sarmale tare gustoase, am mancat la intalnirea de la Fantanita Craiesei - la Garcina o loc. langa P. Neamt am o verisoara care face o zacusca de ghebe yummi, yummi - prin zona Iasului nu cunosc multe persoane, am avut un prieten bun in liceu in acea zona, Mihai Eminescu era numele lui, am povestit mult timp impreuna despre "Luceafarul" si nu numai, bun prieten Drum bun si fara incidente! PS1: vezi ca pe la Dumbrava Rosie se poarta radarul mobil:( PS2: lista obiectivelor culinare este deschisa, orice coleg poate aduce completari Modificat 31 Mai, 2016 de Cristina D. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 31 Mai, 2016 Neata tuturor! Am ajuns cu bine @Cristina D., la ora fix 2: 24 eram in Targu Neamt.Multumesc pentru detaliile aferente! O sa tin cont. Urmeaza ceva prin imprejurimi si apoi Iasul. Acum chiar in Humulesti la Ion Creanga! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 31 Mai, 2016 Hop si eu p-aci Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 31 Mai, 2016 GRUP FRUMOS DE Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 31 Mai, 2016 buna la toti colegii !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 31 Mai, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 31 Mai, 2016 tuturor! Cine stie pe unde umbla colegul nostru @Cornel Mihailescu, de nu mai da niciun semn de viata? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri