Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 31 Mai, 2016 Toate cele bune ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 1 Iunie, 2016 oameni buni ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 1 Iunie, 2016 !!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 1 Iunie, 2016 O zi faina! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 1 Iunie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 1 Iunie, 2016 buna la toti colegii !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 1 Iunie, 2016 urmeaza Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 1 Iunie, 2016 dragi colegi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 2 Iunie, 2016 La Braila vreme inchisa , cam sta sa ploua Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 2 Iunie, 2016 La Craiova este soare si frumos.... deocamdata Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 2 Iunie, 2016 Salutari dragi colegi, Intrucat am avut ceva treburi de rezolvat si am fost mai tot timpul plecat nu prea am mai intrat pe aici ( scuzeee ) O zi buna tuturor.. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 2 Iunie, 2016 Si bine ai revenit @Cornel Mihailescu!! Chiar a fost un coleg ce isi facea griji, fiindca ti-a simtit lipsa Si nu numai el Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 2 Iunie, 2016 buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 2 Iunie, 2016 Am ajuns si eu in Bucuresti azi pe la pranz, am contiuat cu munca si acum cat am ajuns acasa si m-am bagat in patuc ca mi se inchid ochii si sunt frant de oboseala. Noapte frumoasa colegi dragi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 2 Iunie, 2016 (modificat) Din Braila va transmit un , , somnoros" Modificat 2 Iunie, 2016 de Sorin Leitoiu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 3 Iunie, 2016 tuturor! S-aveti o zi frumoasa si un week-end minunat! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 3 Iunie, 2016 Frumoasa comunitate , o zi frumoasa va doresc ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 3 Iunie, 2016 tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 3 Iunie, 2016 tuturor colegilor! Se pare ca aceasta vreme închisă merita o balaceala la ape termale, asa ca pentru colegii care vor ma găsesc la Tasnad ! Toate cele bune ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 3 Iunie, 2016 I-auzi viața, bravo Sorine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 3 Iunie, 2016 Neata buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 3 Iunie, 2016 Neata buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gigi Borteanu 26 Semnalează Publicat 3 Iunie, 2016 Buna dimineata, o zi perfecta si un inceput de weekend placut cu drumuri bune pentru cei care pleaca ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 3 Iunie, 2016 @gigi borteanu fumoasa locatia din poza de profil ! Pe unde o fi facuta? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 3 Iunie, 2016 Buna ziua si din partea mea Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri