Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 5 Iunie, 2016 dragi colegi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 5 Iunie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 6 Iunie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 6 Iunie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 6 Iunie, 2016 Neata! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 6 Iunie, 2016 Salutari la toata lumea Cam tarziu dar am plecat de la 06 dimineata si acum am terminat. La Braila este frumos , ploua in rest o zi obisnuita , este si putin frig , dar nu se pune Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Iunie, 2016 Salutare dragi colegi! E furtuna si ploua cu găleata la Letca Noua... Sper sa nu țină mult Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 6 Iunie, 2016 De asta ce ziceti? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 6 Iunie, 2016 Ce sa zicem @Stefan P tot respectul pentru pasionati Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Iunie, 2016 dragi colegi! Ajunsei si eu acasa... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 6 Iunie, 2016 Salut din nou pe toata lumeama duc sa-mi pregatesc ., , ce-am de munca pentru maine . si Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Iunie, 2016 Pe maine dimineata! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Iunie, 2016 dragi colegi! S-aveti o zi buna azi ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 7 Iunie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 7 Iunie, 2016 o zi buna va doresc ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 7 Iunie, 2016 O zi faina la toți colegii ! La Zalau e senin frumos si se pare ca o sa fie o zi frumoasa de vara ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 7 Iunie, 2016 Braila raporteaza: cer senin, cam 18 grade , alta viata , de drag te duci la munca Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 7 Iunie, 2016 Bucuresti 15 grade, ploua! Neata Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 7 Iunie, 2016 Eu sunt undeva pe la periferia Craiovei si tremur cat de cat Sunt 16 grade Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Iunie, 2016 Un lucru e sigur: azi nu merge berea, mai degraba o tuica! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Traian M 505 Semnalează Publicat 7 Iunie, 2016 Salut Viorel, cand te mai duci in Olanda poate imi gasesti si mie un cort SH cat mai complet, in stare buna si pret OK. Dimensiunea din spec. tehnice ale rulotei este 980cm. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 7 Iunie, 2016 Salut @Traian M! Nu promit, dar daca imi cade in mana, cu mare placere. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 7 Iunie, 2016 Cu mare regret va spun . Plec devreme maine si trebuie sa-mi planific ziua de munca Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Iunie, 2016 Iar umbli cu planificari Sorine? Cam devreme te bagi la nani, cine sau ce te oboseste asa tare? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 7 Iunie, 2016 la toți colegii ! La indicațiile lui Ninel astăzi am început lucrarea ce consta in dotarea frigiderului de la autorulota cu un sistem de răcire cu termostat. Mai am si maine de aranjat fire si de facut legaturi , dupa care urmează probele ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri