Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 7 Iunie, 2016 Noapte buna colegi, suna stingerea ! ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 8 Iunie, 2016 tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 8 Iunie, 2016 La toată lumea ! Avem o zi senina si frumoasa la Zalau ! Astazi s-au anunțat 27 de grade a sosit vara ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 8 Iunie, 2016 O zi frumoasa va doresc ! La malul marii vremea este frumoasa Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 8 Iunie, 2016 tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 8 Iunie, 2016 Neata! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
CIOLAC 0 Semnalează Publicat 8 Iunie, 2016 Buna ziua. Iaca am reusit sa ma inscriu pe acest forum. Viorel ai drum prin Timisoara intr-un viitor apropiat? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 8 Iunie, 2016 Salut! Nu mai trec prin Timisoara decand cu autostrada Lugoj-Nadlac. Vezi ca ai un mesaj privat. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 8 Iunie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 8 Iunie, 2016 Pai da Ne-am aliniat la bananieri Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 8 Iunie, 2016 De la ploile astea prea multe... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 8 Iunie, 2016 SalutariAm venit de la munca. Ce mai e nou ? Ce se mai vinde?ce ati mai gatit ? Va controlez imediat Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 8 Iunie, 2016 Sa fi bland cu noi si sa ne controlezi fara sa ne certi Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 8 Iunie, 2016 baieti !! Sorine, mai ales la .....unghii si batistuta !!! () Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 8 Iunie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 8 Iunie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 8 Iunie, 2016 Dragi colegi! ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 9 Iunie, 2016 Cu zambetul pe buze hai la munca ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 9 Iunie, 2016 O zi buna va doresc , la Constanta soarele straluceste frumos..incet , incet se face si timp de paja Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 9 Iunie, 2016 TUTUROR ! Cald si frumos la noi la Zalau, ieri a fost o zi super de vara, speram si azi ! Pentru toți colegii din Ardeal (fiind in zona) dar si pentru cei ce vor sa vadă , începe azi TARGUL DE VARA DE LA NEGRENI zis Târgul de la Fechetău din Apuseni si tine pana luni .Merita de văzut ! O zi faina la toți colegii ! Si acum la muncaaa! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 9 Iunie, 2016 si bineinteles cu pofta la Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 9 Iunie, 2016 Hristos S-a Inaltat! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 9 Iunie, 2016 Adevarat S-a inaltat! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 9 Iunie, 2016 Salutare tuturor si Hristos S-a Inaltat ! E sarbatoare mare asa ca am luat o pauza si am venit acasa azi-dimineata de la teren, unde m-am apucat sa-mi instalez piscina... Azi ma axez mai mult pe ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 9 Iunie, 2016 Daca te axezi pe , ce sa zic? Fir intins Oricum, sa ai pofta! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri