Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 17 Iunie, 2016 buna la toți colegii! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 17 Iunie, 2016 Salut Sorin, Weekend placut...................... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 17 Iunie, 2016 Am fost la lucru săptămana aceasta prin tară, iar la întoarcere am intrat sa vad ștrandul termal de lingă Salonta localitatea MĂDĂRAS (BIHOR) . O locație frumoasă liniștită cu apa la 38 de grade , multă verdeața , bazine pentru copii, un restaurant in incintă, tarife rezonabile 15/adult si 10/copil, nu se plătește camparea se campează in afara ștrandului off fără nimic . Toate cele bune si o sa revin in secțiunea prezentări locații si cu poze ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 17 Iunie, 2016 Salut Sorine! Multumim pentru postare, asteptam sa revii cu poze si mai multe detalii in Prezentari locatii 0ff-camping! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 17 Iunie, 2016 Hai la un gratar Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 17 Iunie, 2016 Pai , Viorel, ce naiba am postat eu este o , , furnica " de gratar. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 17 Iunie, 2016 Unii stiu sa satisfaca fara numar, nu gluma Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 17 Iunie, 2016 Aoleu mama!!! Unde-i găsisi p-astia Viorele? Daca-i vede @Cornel Mihailescu se oftica si nu ne mai gateste nimic... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 17 Iunie, 2016 In București e jale fratilor, ne topim de caldura...cred ca sunt peste 40 de grade la umbra Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 17 Iunie, 2016 (modificat) Si la Branistea e ...jelatanie... In curte nu se poate sta. Asa ca stau bagat la dormitoras. Modificat 17 Iunie, 2016 de Cornel Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 17 Iunie, 2016 Iara pe barosaneala Cornele? Ce-ți pasa! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 17 Iunie, 2016 (modificat) E cald rau de tot...asa ca am ales un dormitor , , corect " Modificat 17 Iunie, 2016 de Cornel Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 17 Iunie, 2016 Corect, corect...cu toate accesoriile aferente... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 17 Iunie, 2016 In ultima ora, Cornel Mihailescu a scris: E cald rau de tot...asa ca am ales un dormitor , , corect " Faina cascada, sper ca da racoreala bine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 17 Iunie, 2016 Adevarul este ca ne topim Bine ar fi sa nu vina vreo furtuna dupa aceste calduri toride. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 17 Iunie, 2016 La Zalau a inceput distractia ploua de rupe si fulgera ca la Discoveri ma intreb cat o sa tina pana se ia curentul, dar e tot zapusala degeaba uda ca parca nu ai aer cand iesi afara e 30 de grade la 9 seara ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 17 Iunie, 2016 buna si muuulta racoare va doresc !!! La Galati acum sunt 31grade !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 17 Iunie, 2016 buna de la Neptun stimați colegi Am fugit de canicula, sunt 23 de grade acum aici.... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 17 Iunie, 2016 Racorire placuta, ca sa zic asa! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 17 Iunie, 2016 Dragi colegi ma forteaza furtuna de afara sa inchid calculatorul este urgie afara fulgera de mama focului. O seara buna tuturor ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 17 Iunie, 2016 buna si dati cu bere sa va stingeti canicula! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 18 Iunie, 2016 Buna dimineata dragi colegi Weekend minunat cu surprize placute sa avem. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 Iunie, 2016 buna tututor! Week-end plăcut! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 18 Iunie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 18 Iunie, 2016 Ziua buna la toti colegii ! Am scapat de vijelie si parca nu mai este asa de cald ca ieri la Zalau, in rest week-end placut si sarbatori frumoase de Mosii de vara/Rusalii ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri