Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 18 Iunie, 2016 stimati colegi ! Azi am fost la baza BOBOCU la mitingul aviatic. Am plecat dimineata si am venit acum dupa ce m-am oprit la terasele din traseu.Marele noroc a fost ca la pe campul aerobazei a batut vantul si a mai ameliorat cele peste 34 grade .Oricum sunt rupt de oboseala si maine la 06 plec cu una din iubirile mele.... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 Iunie, 2016 Sorine si fir întins! Maine sa nu te mai întorci cu ramele acasa! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 18 Iunie, 2016 O seara frumoasa la toti colegii ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 18 Iunie, 2016 tuturor si distractie maxima celor care sunt in deplasare si se bucura de concediu/ invoire/liber in aceste zile. Daca scap o iau si eu din loc macar pentru o zi ori de maine seara ori de luni dimineata! Vreau la munte la racoareeeee....! Ma bag la somn ca am avut o zi fulll!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 Iunie, 2016 dragi colegi! Ma bag si eu la nani! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 19 Iunie, 2016 buna si o duminica frumoasa! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 19 Iunie, 2016 (modificat) Ziua buna! Tot canicula in Bucuresti 29 grade dar totusi adie putin vantul! Daca.....pe seara o iau la racoreala! O duminica frumoasa tuturor! Modificat 19 Iunie, 2016 de Stefan P Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 19 Iunie, 2016 On 18.06.2016 at 22:16, Daniel-P a scris: Sorine si fir întins! Maine sa nu te mai întorci cu ramele acasa! La postul meu de lupta nu s-a intamplat nimic deosebit ! Ramele sunt bine merci !! Ce-as mai putea adauga.E valabil pentru toata lumea Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 19 Iunie, 2016 Hahaha !!! Iar prinseram peste Sorine? Vezi ce faci cu atâta peste, pune-l la afumat sa nu se strice pe caldura asta... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 19 Iunie, 2016 Vai de mama noastră, cu fotbalul nostru... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 19 Iunie, 2016 Jucam bine, dar mancam bataie tot timpul, asta e Dane ! De ciuda mai beau bere ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 19 Iunie, 2016 Vai mama noastra! Noapte buna la toti colegii ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 20 Iunie, 2016 Neatza oameni buni.. .. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 20 Iunie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 20 Iunie, 2016 oameni buni! Se duse si week-endul asta, s-aveti o săptămana frumoasa! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 20 Iunie, 2016 Stiu, e marti dar oricum nu ma duc la munca Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 20 Iunie, 2016 Eu muncesc! Se spune ca munca este sanatate curata nu?! Atunci este recomandata ca medicament celor bolnavi ca sa se faca bine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 20 Iunie, 2016 Ce mai face colegul @Eugen David , a disparut din peisaj? Ca nu l-am mai vazut de mult! Poate o fi tot la bai! Sunt unii colegi la care li se simte lipsa! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 20 Iunie, 2016 Stefane, ai dreptate, dupa unii autori cica munca e sanatoasa, dar sa stii ca nici lenea nu te omoara !!!! Cat despre colegul Eugen, intradevar i se simte lipsa pr forum, ne obisnuisem cu postarile lui !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 20 Iunie, 2016 Daca ar durea lenea toti oamenii ar muri! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 20 Iunie, 2016 Buna seara oameni buni. La chestia cu....lenea ma bag si eu... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 20 Iunie, 2016 buna tuturor! Gata cu munca pe ziua de azi... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 21 Iunie, 2016 Neata buna , Domnilor. La Titu soare cu perdea de nori Eu sant in a 2-a zi de weekend .. Si dupa un sejur la munte ma pregatesc de o ieseala la mare. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 21 Iunie, 2016 . La toți colegii , distracție plăcuta la cei care au Weekend prelungit si spor la treaba celor care merg la lucru ca mine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 21 Iunie, 2016 Multumim @Ciurea Sorin Spor la treaba si.....hai weekend-ul cat mai repede si pentru tine. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri