Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 1 Iulie, 2016 Salutari la toti colegii ! Am avut o saptamana mai agitata , dar am revenit in ring Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 1 Iulie, 2016 Buna seara tuturor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 1 Iulie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 1 Iulie, 2016 dragi colegi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 1 Iulie, 2016 Spectacol aviatic la București de ziua SUA... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 1 Iulie, 2016 în urmă cu 11 ore, Daniel-P a scris: La tine acum s-a facut lumina afara Stefane? Eu m-am trezit la 5.30 si se luminase demult... C-am asa ceva.....!!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 1 Iulie, 2016 maine la 04 plec cu cel mic din nou la pescuit.Toata saptamana am incercat dar rezultate, , 0" Bine ca nu sunt suparat Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 1 Iulie, 2016 Fir întins mâine Sorine! Acum am ajuns si eu la Neptun, tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 1 Iulie, 2016 Faci ce faci Daniel si tot la mare ajungi! Weekend plăcut tuturor , eu maine sunt nuntaș asa ca nu reușesc o ieșire dar o sa fiu "FREE fără semnal" si o sa ma distrez cu ȘOGORII !O noapte faina tuturor ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 1 Iulie, 2016 Cu munca Sorine, obligatii , ca sa zic așa... Distractie maxima mâine la nunta! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2016 Buna dimineata dragi colegi, Un weekend minunat va doresc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2016 oameni buni! Week-end plăcut! Bine-ai revenit pe forum @Cornel Mihailescu, gata concediul? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2016 la toată lumea ! Multumesc Daniel de urări , sigur o sa fie chef de chef se aduna Gașca veche ! Cornel mai rămâi pe plaiuri natale sau te întorci la lucru? O zi faina pentru toată lumea sa fie ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2016 Salutare @Daniel-P Mai am concediu de facut ....pana in septembrie.... Cateva iesiri...pe la munte si una mare pe ...Europa. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2016 Oooo, bravo! Asta da concediu! Esti cu adevărat pe barosaneala, ca sa zic așa! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian H 5 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2016 ...de acasa! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2016 ....nu ma intrebati de pescuit Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2016 Pai si azi ne-am întors acasa cu ramele tefere si nevătămate Sorine? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2016 Salutare @Cornel Mihailescu Gata cu marea? Te astept la munte! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2016 dragi colegi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 2 Iulie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 3 Iulie, 2016 Si multa racoare Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 3 Iulie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri