Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 12 Iulie, 2016 O zi buna va doresc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 12 Iulie, 2016 Buna dimineata, dragi colegi. O zi superba le doresc tuturor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 12 Iulie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 12 Iulie, 2016 Buna dimineata tuturor colegilor, fie in concediu fie la munca va dorim : O ZI FAINĂ ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 12 Iulie, 2016 oameni buni! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 12 Iulie, 2016 De azi sunt in concediu dragi colegi !. Am inceput pregatirile, astept sa termine si sotia cu serviciu si joi dupa amiaza , viteza spre mare... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 12 Iulie, 2016 Concediu placut Daniel .! Eu m-am pregatit si Duminica dimineata , soseaua spre Tassos dupa care iau rulota si vin la mare , la Venus unde este, , concertul Europa fm pe plaja deci plec pe 17/06 si ma intorc pe 01.08.2016. Dupa aceasta ......la pescuit in Delta ca la mine la Dunare , , , , , , 0 ..... barat , au electrificat toata Dunarea si te ia temuriciul daca bagi mana in apa Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 12 Iulie, 2016 Multumesc la fel Sorine, cocediu placut si distractie maxima! Eu stau la mare doar pana luni, apoi mergem la munte pe Valea Valsanului si in alte doua locatii pe care nu le-am stabilit inca... Pe 31 iulie trebuie sa fiu acasa, ca pe 01 august incep munca... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 12 Iulie, 2016 buna la toti colegii ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 12 Iulie, 2016 buna seara si din partea mea , dragi colegi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 12 Iulie, 2016 comunitate! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 12 Iulie, 2016 Noapte buna , domnilor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 12 Iulie, 2016 dragi colegi, pe maine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 12 Iulie, 2016 ma retrag si eu la cuibusor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 13 Iulie, 2016 O zi buna ! AMR-ul in scadere ... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 13 Iulie, 2016 dragi colegi! S-aveti o zi buna azi, oriunde v-ati afla! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 13 Iulie, 2016 Buna dimineata dragi colegi. La mine timp frumos si mult soare chiar asa matinal. Va doresc o zi minunata. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 13 Iulie, 2016 O zi frumoasa tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 13 Iulie, 2016 Dragi colegi astăzi o sa fie mai cald ca ieri asa ca luați măsuri șprițuri reci , berici la gheata si la umbră ! O zi faina tuturor oriunde v-ți afla! La Zalau 24 de grade si termometrul urcă repede ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian H 5 Semnalează Publicat 13 Iulie, 2016 18 hours ago, Sorin Leitoiu said: Concediu placut Daniel .! Eu m-am pregatit si Duminica dimineata , soseaua spre Tassos dupa care iau rulota si vin la mare , la Venus unde este, , concertul Europa fm pe plaja deci plec pe 17/06 si ma intorc pe 01.08.2016. Dupa aceasta ......la pescuit in Delta ca la mine la Dunare , , , , , , 0 ..... barat , au electrificat toata Dunarea si te ia temuriciul daca bagi mana in apa @Sorin Leitoiu, unde te campezi la Venus? ...daca in camping imi spui, te rog, tariful? Merci! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
TEODOR 65 Semnalează Publicat 13 Iulie, 2016 dragi colegi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 13 Iulie, 2016 In ultima ora, Cristian H a scris: @Sorin Leitoiu, unde te campezi la Venus? ...daca in camping imi spui, te rog, tariful? Merci! Cristian , ma voi campa la Palace camping in Venus si voi nota tot ce misca si ulterior voi pune pe forum Nu voi uita Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 13 Iulie, 2016 Salutare Sorin , eu cochetez in Septembrie cu marea noastra si daca te duci sa na spui cum este in camping, prețuri grupuri sanitare , apa, distanta pana la plaja si ceva poze.Am mai vazut ceva camping postat de un coleg din Constanta in nord pe lângă Corbu, Vadu, parca a fost si Cornel acolo. Distracție plăcuta si drumuri bune cu vânt din spate! Toate urările de bine ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 13 Iulie, 2016 buna la toti colegii de forum oriunde va aflati, concediu, acasa etc.!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 13 Iulie, 2016 dragi colegi, acum ajunsei si eu acasa... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri