Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 20 Iulie, 2016 Buna dimineața la toată lumea , astăzi de SF.Ilie trebuie sa ne păzim de fulgere se spune in popor, la noi nori a ieșit un pic soarele si 23 de grade ! Sa aveți o zi faină ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 20 Iulie, 2016 buna, de sfarsit de ziua lui Sf.Ilie !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 20 Iulie, 2016 nea Costica! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 20 Iulie, 2016 Salut Viorel, ce mai e "nou" pe la Craiova?? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 20 Iulie, 2016 Toate's bune! Multumesc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 20 Iulie, 2016 Noapte buna dragi colegi Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 20 Iulie, 2016 Buna seara nea Costica, cum stam cu pestele la Galati? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 20 Iulie, 2016 Sorine, cica peste este, dar este acoperit de apa !! Serios vorbind, (eu nu am acest microb), dar din ce am auzit de la prieteni la Galati-Braila peste nu mai "cade", cum se prindea inainte !! Un peste bun, il cumpar de la Moldovenii, de peste Prut. Proaspat si frumos (adica mare)! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 20 Iulie, 2016 La intoarcere de la mare daca este timp vin Braila, Galati si o sa caut de o saramura !Nici eu nu sunt pescar, dar mancator ...mamaaa! Numai bine si sanatate doresc sa ai nea Costica si la familie ! O seara linistita la toti colegii ! Tragem pe dreapta ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 21 Iulie, 2016 la toata lumea! O zi faina sa aveti! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 21 Iulie, 2016 Buna ziua oameni buni O zi minunata va doresc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 21 Iulie, 2016 Buna dimineata la toți rulotistii oriunde vă aflați la lucru sau in vacanța ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 21 Iulie, 2016 in Thassos vreme excelenta, apa cam 26 grade daca nu si mai mult , in rest concediu placut la toata lumea si la cei care inca muncesc o zi buna!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Florin F 0 Semnalează Publicat 21 Iulie, 2016 O zi plina de bucurii Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 21 Iulie, 2016 tuturor! Concediu excelent @Sorin Leitoiu!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
TEODOR 65 Semnalează Publicat 21 Iulie, 2016 rulotisti! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 21 Iulie, 2016 Concediu fain sa aveți Sorin si sa ne arați ceva poze cu locuri frumoase ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 21 Iulie, 2016 Salutare colegi Astazi am intrat in posesia tricourilor dorite, multumiti si bucurosi mult! In schimb cand le-am probat am avut neplacerea de a constata caci tricoul sotiei este "defect"! N-am mai vazut sa intampinati nici unul o asa neplacere, un lucru nou ar trebuii sa arate impecabil nu cum arata tricoul sotiei! @Viorel sincer regret situatia ce s-a creat dar nu stiu ce se poate face? Cred ca cineva ar fi trebuit sa aiba o responsabilitate vis a vis de receptionarea acestor tricouri! Scuze dar asta este! Numai de bine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 21 Iulie, 2016 Pachetele le-am trimis asa cum le-am primit si nu am desfacut niciunul. Asa ca nu cred sa am personal vreo vina Trebuie cumva sa gasim o modalitate sa-l trimiti inapoi si sa-l schimb cu un altul la firma respectiva. Regret si eu aceasta situatie, dar o rezolvam intr-un fel. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 21 Iulie, 2016 Ok! Astept, oricum nu le imbracam deocamdata, am facut-o acum din curiozitate dar surpriza a fost invers proportional cu bucuria! Destul de urat caci personalul firmei ce a executat tricourile nu au verificat, pur si simplu imi este imposibil sa cred ca nu au vazut defectele, fiindca sunt 2, se vede foarte bine-n poze! La comanda ce a fost af fi trebuit sa acorde o garantie, cred eu, dar astept vesti! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 21 Iulie, 2016 Salutare si zi buna! La Putna cald si cer senin! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 21 Iulie, 2016 Concediu placut sa ai Stefan si poate te abati si prin Transilvania la o apa calda, fotografia este parca din alta lume !Drumuri faine si vant din spate! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 21 Iulie, 2016 buna baieti !! In ultima ora, Stefan P a scris: La Putna cald si cer senin! Stefane, cald poate, dar senin din poza ta, nu prea n-ai convins, nori cat cuprinde!! Oricum iti urez vreme buna si concediu placut in continuare! Sa vii acasa sanatos si odihnit!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 21 Iulie, 2016 Sunt nori veseli. Nu de ploaie. O seara faina Albastru din spatele norilor spune totul.... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 21 Iulie, 2016 O seara faina cu lună plină la toți colegii !Noapte bună ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri