Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 22 Iulie, 2016 Buna dimineata oameni buni... Va doresc o zi minunata . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 22 Iulie, 2016 Neata de pe plaja de la Venus! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 22 Iulie, 2016 Salutare Ovidiu.....oare o fi frumos acolo???? Nu ca altii cu......... santierul in curte.... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
TEODOR 65 Semnalează Publicat 22 Iulie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 22 Iulie, 2016 buna la toți colegii , o zi faina sa aveți ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 22 Iulie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 22 Iulie, 2016 Salutare Cornel , pai aia nu-i casă e conac boieresc , spor la treaba sa aveți si dupa ce terminați hai cu distracția ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 22 Iulie, 2016 Daniel prin ce locuri frumoase te-ai ascuns de nu mai dai un semn de viață ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 22 Iulie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 22 Iulie, 2016 băieți! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 22 Iulie, 2016 O seara buna tuturor Noapte minunata Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 22 Iulie, 2016 O seara faina sa aveți oriunde va-ti afla dragi colegi ! Somn ușor ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru Marin 489 Semnalează Publicat 22 Iulie, 2016 Credeam ca pot participa la discutii dar vad ca toti forumisti dorm, ..daca asa stau lucrurile va doresc tuturor somn tihnit si noapte buna.. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2016 băieți si fete !!! Sa aveți pofta la. si va doresc o zi minunata !!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2016 Neata tuturor si un sfarsit de saptamana cat mai placut. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2016 Sorine, pune mai multe poze, nu fi zgârcit, ca pentru ele ți-am dat voie la Greci !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru Marin 489 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2016 (modificat) Buna dimineata, tuturor celor care s-au trezit, celor care beau cafeaua, celor de pe forum sa aveti o zi minunata, soarele sa va fie prieten...m-am trezit de dimineata, am o promisiune de onorat pentru prietenul Eugen David, un modest cadou pentru intilnirea din 30.07. Modificat 23 Iulie, 2016 de Alexandru Marin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2016 Spor la lucru Cornel!Da, aici e mult mai bine ca pe santier . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2016 Neata dragi colegi si bine v-am regasit! Am fost cateva zile la Corbu, apoi pe Valea Valsanului, un loc foarte frumos, rupt de lume, dar fara semnal GSM in nicio retea... Acum sunt pe Valea Cerbului, vreme superba, internet, am terminat cafeaua si am trecut la felul 2, palinca aferenta inainte de micul dejun... Revin cu imagini si impresii de pe unde am umblat... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2016 Asteptam cu interes @Daniel-P Vacanta placuta in continuare Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2016 Multumim @Liviu Tataru, salutari! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2016 Si un sfarsit de saptamana asa cum vi-l doriti !! Concedii minunate tuturor, pe oriunde a-ti fi !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2016 Daniele, cam putine poze, nu crezi !?!? Dupa o saptamana lipsa, tu ne amagestin cu 2 (DOUA) poze ??? Sa stii ca NU ma asteptam la tine !!! Treaba ta, dar nu-i frumos !! { } Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2016 Salutare @costica V.! Am multe de povestit, dar intai vreau sa ma pun la curent cu noutatile si sa raspund la mesajele necitite.... O sa revin pe larg cu topic nou si cu peripetiile mele... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri