Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2016 Salutare Daniel, am mai intrebat pe forum de tine dar nimic , am crezut ca te-a prins o dobrogeanca faina si te-a sechestrat pentru ea ! Frumoase locuri , mai arata-ne poze , ce traseu ai facut ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2016 Cum stai cu prietenii URSI mai vin in vizita pe Valea Cerbului ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2016 Vin in fiecare seara, suntem "prieteni" vechi... Din fericire, dupa experienta neplacuta de anul trecut acum ma ajuta tehnologia si mi-am montat 3 senzori de miscare cu infrarosu care urla, ii alunga si ma trezesc inainte sa faca ei stricaciuni.... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Petre S 116 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2016 Concediu placut si racoros in continuare Daniel-P!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2016 Ideea cu senzorii este buna, am sa o folosesc si eu! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2016 buna la toată lumea , duminica plăcută ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2016 la toata lumea (desi e cam tarziu.... doar e duminica )!! Pofta mare la si o duminica frumoasa la toti! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2016 Salutare dragi colegi, ca pentru dimineata e cam tarziu! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2016 Hai la o bere! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2016 Gata, va las si va doresc o seara buna! Trebuie sa ma pregatesc de innoptat si de intalnirea cu ursii... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2016 O seara liniștită vă doresc , fără vizite nocturne, Daniel și concediu plăcut in continuare ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2016 O noapte frumoasa si liniștită la toți colegii ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2016 O zi buna de pe meleaguri Romanesti ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2016 Si o saptamana racoroasa! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2016 colegi si sa va mearga cafeaua la fel de bine cum imi merge mie la aer curat si 12 grade C! Aseara am avut o noapte linistita, fara musafiri... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2016 mai pe la 10 , a fost o noapte scurta cu multa apa minerală peste vin, o săptămana faină sa aveți, la Zalau cald , senin, avem 22 de grade deja ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2016 buna baieti !! Bine ca la voi este racoare, la Galati nu putem respira de caldura ! Si acum la ora 21.21 avem 31grade !!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2016 nea Costica! Incearca si baga caldura undeva sa ai de unde sa o scoti la iarna Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2016 dragi colegi! Pe Valea Cerbului sunt 16 grade la ora asta, am trecut deja la pantaloni lungi si hanorac... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2016 Fericitilor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2016 Viorel, multumesc ptr. sfat, dar nu tine. Am mai incercat si alta data, dar nu a tinut pana la iarna !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2016 si salutari de pe Valea Oltului! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2016 la toti colegii! Pofta mare la si o zi faina sa aveti pe oriunde va aflati!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2016 Este ceva racoare in Craiova si o este binevenita... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri