Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2016 @Viorel de ceva racoare avem si noi nevoie in bucuresti! Vezi... poate ne mai trimiti si noua! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2016 Cum sa nu! Cu prima ocazie Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2016 dragi colegi! Roua si 13 grade in dimineata asta! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Petre S 116 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2016 Buna dimi si de la Iasi !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2016 Dupa cum observati, in dimineata asta m-am echipat corespunzator, cu toate accesoriile aferente; sapca, pad-mouse si cana forumrulote.ro Pe barosaneala, asa cum ne place noua... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2016 Ce-ti pasa! Ai de toate Eu unul ma cu treaba... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2016 Nu chiar de toate...mi-ar mai trebui vreo 2-3 luni de concediu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2016 In afara subiectului Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2016 Daca parcheaza ca idiotii pe cate doua randuri... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Florin Andrei 2 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2016 maine o iau si eu spre valea cerbului...mie dor de ursi... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2016 . Dupa 17 zile de hoinareala.... azi dimineata am ajuns si eu acasa! Gata cu binele!!! De la 3 grade cu bruma cat am avut pe la munte acum la canicula asta din Bucuresti.... cam greu! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2016 în urmă cu 1 oră, Florin andrei a scris: maine o iau si eu spre valea cerbului...mie dor de ursi... Ne gasesti aici, noi mai stam pana vineri dupa-amiaza sau sambata dimineata.... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Florin Andrei 2 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2016 si eu tot pana sâmbătă....ne vedem Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2016 Buna ziua la toată lumea ! Ieri m-am supărat si am lut calu (camperul) si am plecat , prima oprire Strand Madaras BH, câteva zile dupa care mai vedem, am hotărât sa facem turul ștrandurilor termale din zona ! Concedii plăcute in continuare cine este in concediu si spor la lucru care sunt la servici ! O zi faina sa aveți ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2016 Calatorii placute, vreme buna si distractie pe masura Sorine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2016 comunitate! Azi a tras doua reprize de ploaie p-aici... Acum e racoare, ne pregatim de vizita lui Mos Martin si trecem la tinuta mai groasa de seara...si la un pahar de vin, bineinteles Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 27 Iulie, 2016 buna la toată lumea ! Ieri dupa amiază am avut o vijelie cu trăsnete si ploaie de am crezut ca se răstoarnă camperul la rafalele de vânt si in 5 minute de la 32 de grade am coborât la 19. O zi faină să aveți ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Iulie, 2016 dragi colegi! Azi-noapte m-au vizitat de doua ori ursii, noroc cu senzorii ca au inceput sa urle si i-au intors din drum, inainte sa faca stricaciuni... Buna treaba cu ei si felicitari celor care I-au inventat! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Florin Andrei 2 Semnalează Publicat 27 Iulie, 2016 O singura data m-au vizitat si pe mine acum 2 ani cand am lasat fructele in cortul rulotei intr.un colț...vin dupa mancare...daca nu lasi mancare afara ei doar trec si isi vad de treaba...doar sunt la ei acasa... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 27 Iulie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Iulie, 2016 E mai mult de discutat aici... E adevarat ca vin dupa mancare, dar multi s-au trezit cu corturile rupte de la rulote desi n-aveau mancare in ele, sau cu corturile de dush spintecate... Mie anul trecut in septembrie, mi-au spart capacul de la compartimentul de butelii, desi n-aveam acolo decat buteliile si niste saci de carbuni...Degeaba am stropit cu motorina in jur, degeaba am presarat piper macinat pe capacul respectiv, n-aveau nici-o treaba...Era sfarsit de sezon, ramaseseram cateva rulote, gaseau putina mancare la tomberoane si din acest motiv devenisera destul de insistenti si agresivi... De-asta spun ca in astfel de zone frecventate intens de ursi, cea mai buna metoda sa te pazesti de ei sunt acesti senzori de miscare cu infrarosu... Daca vii azi, discutam mai mult pe tema asta... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Iulie, 2016 Acum nu vreau sa te sperii pe tine sau pe altcineva, dar uite cum arata rulota mea intr-o dimineata de septembrie... Si de aceea, m-am hotarat sa montez acesti senzori care-si fac foarte bine treaba...Stii cum se spune, paza buna trece primejdia rea Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 27 Iulie, 2016 Salutare Daniel, ma gândesc ca atunci cand suna alarma se trezesc toți , toată valea , e ca-n armata cand suna trompeta , toată lumea sus , dar si astea fac parte din distracție ! Concediu plăcut in continuare ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Iulie, 2016 Asa e, se da desteptarea la toata lumea...petarde, vuvuzele, lanterne... Dar aici, in poiana unde suntem noi, nu e deloc aglomeratie...acum suntem 3 rulote si un cort, doar in week-end e mai aglomerat ca vin cei din Busteni la picnic si gratar... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri