Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 27 Iulie, 2016 Zi faina la toata lumea. La mine nu prea. Eu ma muncesc cu masina. A tot curs una alta prin ea si ultima data bufff....am spart un cofraj de oua la o frana. Cand am pus frana m-am trezit cu uoale sub pedale si cand am pus frana....va dati seama senzatia cum a trosnit un ouou. Am dus-o la spalatorie dar....dupa 3 saptamani inca nu mai puteam sta in ea cu toate parfumurile. Si am decis si m-am spucat singur sa scot scaunele...am scos si mocheta si am spalat-o si astept uscarea acum. Pot spune ca nu cred ca mai mananc oua vreodata! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Iulie, 2016 Ce sa zic ma Stefane, naspa situatie...Cu ouale nu stii ca trebuie sa te porti delicat? Spor la treaba in continuare! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 27 Iulie, 2016 Asa e @Daniel-P! Dar bine ca din vreo 400 am sacrificat doar vreo 30 . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Iulie, 2016 Buna treaba...Ai stricat vreo 7-8 omlete cu frana ta. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 27 Iulie, 2016 Buna Ștefan , bucura-te ca nu a fost lapte , eu am pățit-o cu lapte si nu pot sa spun ce am îndurat , miroase a mortaciuni am încercat sa spăl dar nu a mers am luat alta mocheta. Spor la treabă ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 27 Iulie, 2016 Sa se bucure, dar sa se bucure incet, ca sa nu afle vecinii Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Iulie, 2016 dragi colegi! Racoare aici si 15 grade dupa ce a dat mai devreme o repriza de ploaie...acum da sa iasa soarele Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 27 Iulie, 2016 La noi acum la 7seara sunt 32 de grade Daniel nu-ti trimit un pic de caldura ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 27 Iulie, 2016 stimati colegi ! Gata am terminat cu concediul la mare acum ..... plec in cateva zile in Delta la pescuiala Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 27 Iulie, 2016 O seara faina la toată lumea, somn ușor ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 28 Iulie, 2016 O zi călduroasă la toți colegii si spor să aveți ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 28 Iulie, 2016 Colegilor si o zi buna la toata lumea ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 28 Iulie, 2016 Salutare tuturor ! E frumos aici, soare si doar 21 grade la ora asta... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 28 Iulie, 2016 O zi buna ! Salutare tuturor ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 28 Iulie, 2016 dragi colegi! Vreme superba pe Valea Cerbului...eu o pusei de-o palica inainte de masa, asa pentru pofta de mancare... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 28 Iulie, 2016 faina Sa-ti fie de bine palincuta, @Daniel-P! E tare buna la munte fiind nitel mai racoare! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 28 Iulie, 2016 Merci @Eugen David, e buna rau, ca pana a fost gata masa, am bagat vreo 3 ciocanele... Intr-adevar, s-a lasat chiar frig acum, nu racoare, pentru ca stau imbracat cu trening, vesta si fes pe cap... Cred ca o sa ma bag la cuseta... Gata, ma bag la caldurica... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 28 Iulie, 2016 buna! Somn usor @Daniel-Psi grija la musafiri! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 29 Iulie, 2016 Buna dimineata la toti rulotistii si nu numai!!! Ne bucuram de o in Orastioara de jos, jud Hunedoara pe o vreme superba!! Sa aveti o zi faina si un weekend placut!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 29 Iulie, 2016 tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 29 Iulie, 2016 dragi colegi, desi e cam aproape de pranz... Am dormit mai mult azi, ca azi noapte m-au deranjat ursii de doua ori... Au sunat senzorii prima data la 00.35 si a doua oara la 03.45...am adormit mai greu dupa aceea, dar am avut liniste pana dimineata la 09.00 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 29 Iulie, 2016 La cafea ne-am trezit si cu o farfurie de gogosi, pregatite dis-de-dimineata de vecina si prietena noastra D-na Gina din Galati... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 29 Iulie, 2016 Sa aveti pofta buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 29 Iulie, 2016 Multumim, I-am lasat placerea asta sotiei... Dupa cafea, eu m-am orientat spre o palinca inainte de micul dejun... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 29 Iulie, 2016 Cate grade sunt? La vreme ma refer, nu la palinca Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri