Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 1 August, 2016 Si cand ziceai ca pleci in concediu? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 1 August, 2016 Hahaha Mai am 10 zile, incepand cu 1 octombrie... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 1 August, 2016 Seara buna dragi colegi! Tot caldura, tot caldura? Noi ne topim p-aici, mai devreme erau 37 grade la umbra... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 1 August, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 1 August, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 1 August, 2016 Buna seara domnilor. Vin cu o veste buna sa-i zic asa. Astazi am fost cu rulota la RAR sa-i fac autenticitatea. Surpriza... Am fost informat ca de vreo 2 saptamani nu se mai face asa ceva la rulote deja inscrise in Romania. Deci.....cu actul de vanzare- cumparare si celelalte documente ...direct la politie. Incepem si noi sa intram in normele Europene. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 1 August, 2016 Foarte bine... Mi se pare normal sa nu i se mai faca din moment ce i-a fost facuta o data la prima inmatriculare... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 1 August, 2016 dragi colegi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 2 August, 2016 Buna dimituturor! Azi se anunta iar caldura mare, asa ca voi da o fuga pe la teren la o balaceala, un gratarel si o bere rece... S-aveti o zi placuta si racoroasa! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 2 August, 2016 Buna dimineata si din partea mea . O zi minunata tuturor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 2 August, 2016 Hop si eu p-aci tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 2 August, 2016 Dupa o saptamana de spalat aproape i fiecare zi mocheta masinii, am reusit sa scot mirosul de oua si azi i-am pus mocheta si am dotat-o cu presuri tip tavita noi. Si acum ma racoresc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 3 August, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 3 August, 2016 dragi colegi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 3 August, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 3 August, 2016 la toti colegii ! La Braila ploua usor , dar in rest e bine Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 3 August, 2016 ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 3 August, 2016 Ziua buna tuturor. o seara minunata va doresc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 3 August, 2016 prieteni! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 3 August, 2016 ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 4 August, 2016 Buna dimineata , , La Branistea soare cu nori. La mine in curte tot....santier. O zi placuta tuturor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 4 August, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 August, 2016 colegi rulotisti! Caldura mare in Bucuresti...cred ca ies mai pe seara la o bere sa ma racoresc putin... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 4 August, 2016 buna dragi colegi rulotisti !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 4 August, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri