Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 August, 2016 Așa e Sorine... tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 6 August, 2016 la toti colegii ! Concediu placut @Cornel Mihailescu si fara probleme .! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 6 August, 2016 Vă doresc o noapte bună , cu vise frumoase, iar maine o duminică plină de soare si voie bună !mă retrag la vila păturica ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 7 August, 2016 Buna dimineata de pe plaja Eforie Nord din fata cortului! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 7 August, 2016 tuturor! O duminica mai racoroasa si cu ceva pofta la Super imagini @Stefan P Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 7 August, 2016 buna la toți colegii ! Frumos a început ziua Ștefan la mare, o zi frumoasa să fie la toată lumea ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 August, 2016 ! Salutari de la Neptun! Am avut timp azi si de balaceala si de câteva ore de plaja... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 7 August, 2016 Salutari! Te-ai innegrit rau de tot Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 August, 2016 Mai de la soare, mai de la mama natura... Si mai e pana-n septembrie, atunci o sa fiu leit Obama... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 7 August, 2016 De la mama natura mai putin, dar de la soare sa fie cat mai primit Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 7 August, 2016 (modificat) Seara buna , culoarea hai ca mai merge Daniel , dar cu barba aia toate doamnele o sa intoarca capul , esti in pas cu moda! Tu si Botezatu! Modificat 7 August, 2016 de Ciurea Sorin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 August, 2016 Aha, toate doamnele de vârsta 3-a... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 7 August, 2016 Seara buna! Acum am ajuns si eu acasa dupa un sejur dr 750km. De la Eforie dupa rasaritul de soare am mai continuat traseul.... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 8 August, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 8 August, 2016 Dupa o saptamina petrecuta cu familia , revin pe meleagurile romanesti . O zi buna va doresc si o saptamina cu spor ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 8 August, 2016 Neața bună sa fie și o săptămana frumoasă si liniștită la toți colegii ! Concedii plăcute !Să începem cu o ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 8 August, 2016 (modificat) On Saturday, August 06, 2016 at 17:33, Viorel a scris: Bravo Stefane! Nici daca erai presedintele unei companii, nu reuseai sa faci atat de multe deplasarii Sau poate esti! Vreme frumoasa si bineinteles si distractie pe masura! Nu sunt .Pai daca eram presedinte de companie cred ca nici atunci nu faceam atatea deplasari! Stiii, cand esti mare nu prea mai ai timp de deplasari! Eu am un principiu, fac multe deplasari, nu ratez nimic, ce prind nu stau pe ganduri mult, chiar daca sunt ele scurte ca timp. E vorba aia, decat rare si "proaste" mai bine dese multe si bune!! Modificat 8 August, 2016 de Stefan P Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 8 August, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 8 August, 2016 Va salut de pe litoralul grecesc colegilor. Pe căldura de aici 35 grade la aceasta ora ma răcoresc cu o sticla de Grants pus la rece. Vineri pe drum la ieșire din Grecia, drumul care vine de la Thessaloniki am dat pe sensul celalalt de mers de un coleg cu rulota cu numere de Brașov. Dacă colegul e printre noi, îl rog sa.îmi scrie, vreau niște detalii de la el. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 8 August, 2016 dragi colegi! Am ajuns si eu acasa...ma odihnesc in noaptea asta si maine dau o fuga pe la teren... Am ceva treaba si pe langa roboteala aferenta, va trebui sa-mi gasesc timp si pentru un gratarel, berea corespunzatoare si scaldat... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 8 August, 2016 buna, la toti colegii !!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 9 August, 2016 Servesc o Dupa care, Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 9 August, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 9 August, 2016 bună să. fie la toți colegii ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 9 August, 2016 la toata lumea!! O saptamana faina sa aveti! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri