TEODOR 65 Semnalează Publicat 9 August, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 9 August, 2016 si salutari colegilor care au reaparut in " peisaj" @Liviu Tataru @TEODOR @Razvan Marinescu @costica V. Nu v-am mai vazut demult! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 9 August, 2016 Am aparut si eu in peisaj, dupa un mega circuit de 1550 km prin frumoasa noastra tara. Dar despre asta voi vorbi zilele urmatoare, dupa ce ne revenim putin. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 9 August, 2016 (modificat) @Stefan P , dupa intoarcerea in romania , incercam sa ne dezmeticim si sa ne gasim un loc al nostru plus ca mai colindam tara sa vedem unde ne vom stabili. Oricum suntem bucurosi de intoarcere si de frumusetile si oamenii tarii. Am continuat sa urmaresc forumul mai ales ca inca cautam si o rulota dupa ce am achizitionat masina cu acest gand in minte. Voi reveni si cu poze de pe unde am colindat dar INCA nu am reusit sa-mi dau seama cum se posteaza pozele pe forum !!! Modificat 9 August, 2016 de Liviu Tataru Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 9 August, 2016 @Liviu Tataru, am adaugat tutorialele din forum pe prima pagina, in partea din dreapta jos. Daca nu reusesti cu postarea de imagini, sunt mereu deschis sa te ajut, cum de fapt si pe oricare coleg care intampina greutati in astfel de momente. Ca doar nu se naste nimeni invatat! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 9 August, 2016 2 hours ago, Stefan P said: si salutari colegilor care au reaparut in " peisaj" @Liviu Tataru @TEODOR @Razvan Marinescu @costica V. Nu v-am mai vazut demult! Colegu..eu am umblat maidanez....pe la Croati -Dubrovnik Ce sa zic, frumos totul dar in materie de drumuri...am innebunit la Bosniaci......jale drumuri foarte inguste, soferi mai dobitoci de cit ai nostrii...etc aaaa si vamesii -niste idioti... Totul a compensat in schimb cind am ajuns in Croatia... SUPERB ! 2 hours ago, Stefan P said: Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 9 August, 2016 buna, dragi colegi ! Stefane, chiar daca nu a mai scris, sa stii ca in fiecare zi (seara) am intrat pe forum ! Stiu tot ce ai facut! Ti-am admirat (ca de obicei) si pozele puse de tine! Asa ca nu sunt absent (total)!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 9 August, 2016 O seara frumoasa sa aveti in continuare dragi colegi, eu trag pe dreapta ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 9 August, 2016 Sorine, la ora asta ??? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 9 August, 2016  ma retrag si eu ca dupa 2 tone de cartofi de descarcat sunt frant! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 10 August, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 10 August, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
TEODOR 65 Semnalează Publicat 10 August, 2016 dragi colegi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 10 August, 2016 comunitate! Iar la munca, iar la munca? O zi frumoasa tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 10 August, 2016 O zi buna ! Spor la treaba celor care sunt de serviciu ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 10 August, 2016 la toata lumea! Servici usor la oamenii muncitori si vacanta placuta la restul!!! O buna pt cei "matinali" ca mine!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 10 August, 2016 la toata lumea ! o cafea virtuala la toata lumea , din partea mea Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 10 August, 2016 Sorine, trece si din partea mea o cafea ! Mulțumesc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 10 August, 2016 Buna dimineata dragi colegi și o zi minunată vă doresc! Aseară am ieșit nea Costică , scuze ca nu am răspuns dar am avut o zi plină, la 21, 30 am ajuns acasă si după o apă de gură binemeritată am zis să dau un ochi pe forum scurt dar oboseala și-a spus cuvântul ! Toate urările de bine ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Petre S 116 Semnalează Publicat 10 August, 2016 Buna dimineata si o zi racoroasa sa aveti!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 10 August, 2016 Neata! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 10 August, 2016 Revin cu activitatea de aseara! Totul bio! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 10 August, 2016 Ce faci cu atatia? Marfa pentru aprozar sau un mic stoc pentru la iarna? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 10 August, 2016 Ne pregatim de iarna! Ca se anunta iarna grea! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 10 August, 2016 @Stefan P frumoasa recolta!!! Oameni muncitori, ce mai...!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri