Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 10 August, 2016 dragi colegi! Tocmai ce m-am intors de la Sinaia unde am dat o fuga pentru niste probleme in legatura cu serviciu... Acolo ploua torential si 15 grade Celsius si acum am revenit aici la 34 grade... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 10 August, 2016 Bine ai revenit! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 10 August, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 10 August, 2016 dragi colegi !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 10 August, 2016 Seara buna seara buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 10 August, 2016 Dragi colegi ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 10 August, 2016 O noapte buna va doresc , la noi este frig si este furtună cu fulgere ca la Dicoveri ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 11 August, 2016 Buna dimi dragi colegi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 11 August, 2016 la toti colegii!!! Realizari cat mai mari pe ziua de azi sa aveti!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 11 August, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 11 August, 2016 (modificat) buna să fie la toți colegii ! La Zalău frig 16 grade si astăzi nu cred că vedem soarele , plafon de nori plumburii ! Am intrat pe ultima suta de metri de seara plec spre Italia intr-un mic concediu până la tunel la Mont Blanc si la întoarcere poate o iau prin Elveția , pozele urmând să le pun când vin in țară ! Toate urările de bine ! Modificat 11 August, 2016 de Ciurea Sorin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 11 August, 2016 stimati colegi ! Va doresc o zi buna ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 11 August, 2016 Drumuri bune si concediu placut Sorine! Te asteptam cu impresii la intoarcere... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
TEODOR 65 Semnalează Publicat 11 August, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 11 August, 2016 tuturor! Concediu placut si fara evenimente neplacute @Ciurea Sorin Drumuri bune sa aveti! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 11 August, 2016 Neata! Concediu placut si drum bun @Ciurea Sorin ! Trebuie sa fie foarte frumos prin si pe Mont Blanc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 11 August, 2016 Drum bun @Ciurea Sorinsi fara peripetii! Si eu am in plan sa fac Mont Blanc-ul dar la picior! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 11 August, 2016 Ziua buna! Eu sunt pe la Ploiesti merg la Teisani de Prahova la un gratarel de crap si un viiin alb pus la gheata! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 11 August, 2016 Sa-ti fie de bine!!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 11 August, 2016 Multumesc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 11 August, 2016 Ce rau o fi! Ceva de zona! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 11 August, 2016 Te doare-n basca, daca nu esti la volan , nu-i asa? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 11 August, 2016 Nici macar acolo... Lasa ca de maine seara imi fac si eu de cap.... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 11 August, 2016 Iti faci tu de cap, nu este nimeni contra-impotriva Dar ce faci cu capul a doua zi? Eu, in perioada cand beam mai mult, a doua zi zaceam de parca eram batut Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 11 August, 2016 Fiecare are antidotul sau... Eu de exemplu, inainte sa ma apuc de treaba , iau o aspirina, preventiv... Mai iau una dimineata cand ma trezesc, apoi o cafea, un pahar cu apa si sunt fresh, pregatit pentru un nou inceput...si uite-asa o tin 3 zile si 3 nopti... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri