Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 11 August, 2016 Poate ai dreptate! Eu unul nu prea i-au medicamente, indiferent de situatie Mama mea a fost asistenta si mereu zicea ca iei un medicament pentru ceva si el afecteaza altceva. Am ramas cu aceste vorbe-n minte si a devenit obisnuinta sa nu i-au decat in cazuri majore Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 11 August, 2016 Pai si durerea de cap, e un caz major, nu? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 11 August, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 11 August, 2016 buna la toata lumea!!!! Stefane, @Stefan P drum bun in pelegrinarile tale si sa vii sanatos !! Daniele, @Daniel-P cu sau fara dureri de cap, iti urez wee-kend "de milioane" !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 11 August, 2016 Multumesc nea Costica, sa fie la toata lumea! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 11 August, 2016 Dragi colegi, multumesc de urari , am zis sa nu plec fara sa mai dau un ochi pe forum , asa ca sete buna la colegii cu accesoriile din dotare si promit sa dau de stire si de pe alte meleaguri pe forum , iar daca am sa pot sa postez si cate o fotografie .Sa aveti un sfarsit de saptamana linistit si frumos !Toate urarile de bine ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 11 August, 2016 S-a racorit si ploua de rupe la Bucuresti... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 11 August, 2016 @Ciurea Sorin drum bun in concediu ! La restul colegilor weekend placut si drumuri bune ! Eu cred ca am sa spal rulota si am sa-i fac o husa mai mare, SAU sa trag o fuga la Balkic sa mananc o tocanita Sa vad starea vremii si dispozitia familiei Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Paraschivrazvan25 0 Semnalează Publicat 11 August, 2016 Cred ca o sa ai parte de o vacanta minunata. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 11 August, 2016 Acum am ajuns si eu acasa! Ma bag la somn ca maine dimineata iar la muncaaa A fost o zi super! Ne-am intalnit cativa prieteni care nu ne-am mai vazut demult, 11 la numar! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Achim 94 Semnalează Publicat 12 August, 2016 Dupa cum arata rulota, omul asta chiar are probleme cu soacra. Parca il vad in plina iarna, noaptea, infasurat intr-o patura cum se refugiaza in ea. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 12 August, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 12 August, 2016 Neata! In vest vremea e frumoasa , putin racoare, dupa ce ieri cerul a fost inchis mai toata ziua, plouand pe ici pe colo! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 12 August, 2016 Neata oameni buni! S-a racorit bine si la Bucuresti, dupa ploaia de azi-noapte... Dar de maine am vazut ca se insenineaza si iese din nou soarele, asa ca va doresc un week-end placut si cu distractia corespunzatoare! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 12 August, 2016 In Bucuresti o zi ca de toamna racoroasa cu 15 grade. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 12 August, 2016 Lasa ca e bine-asa...eu unul, chiar ma saturasem de atatea zile caniculare... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 12 August, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 12 August, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 12 August, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 13 August, 2016 Lume buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ploiesteanu 17 Semnalează Publicat 13 August, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 13 August, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 13 August, 2016 buna dragi colegi din Valea Aostei in Italia este o zi superba cu un cer senin si soare. Sa aveti o zi superba ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 13 August, 2016 Salutari tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 13 August, 2016 ne bucuram de vreme frumoasa si o companie extraordinara la Letca Noua, jud Giurgiu!!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri