Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 18 August, 2016 (modificat) Chiar și mai târziu zic și eu un Bună dimineața! Astăzi am sa călăresc Mont Blanc-ul, o incursiune prin tunel până în Franța! Poze din acest concediu am să pun la întoarcere în un topic nou !Daniel mai am astăzi și mâine dimineață către casă, gata cu barosaneala. Merită văzut și trecută la O DATA ÎN VIAȚĂ! Modificat 18 August, 2016 de Ciurea Sorin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 18 August, 2016 Salutare dragi colegi. Dupa o escapada prin Europa am revenit si eu pe plaiurile natale. Va doresc o zi cat mai reusita.... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 18 August, 2016 Cornel!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 August, 2016 dragi colegi, bun venit din nou printre noi @Cornel Mihailescu ! Asteptam sa ne povestești si noua cum a fost pe unde-ai umblat... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Petre S 116 Semnalează Publicat 18 August, 2016 Buna seara tuturor de la Turda! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 August, 2016 Acum am văzut postarea Cornel, scuze! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 18 August, 2016 buna la toti colegii !! Bun venit acasa!! Bun venit in mijlocul nostru!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 18 August, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 18 August, 2016 Noapte buna tuturor Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 18 August, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 19 August, 2016 Buna dimineata tuturor. La Branistea este cam racoare si cerul plin de nori. Asa ca o sa plec in vizita pe la .....Braila. O zi superba sa aveti. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 19 August, 2016 oameni buni! Vreme superba la Neptun, s-aveti o zi frumoasa si reușită! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 19 August, 2016 La Ploiesti e cam la fel. Poate la Braila, ... la Tante Elvira, ... gasesti soare cu kila.... Singurul lucru bun si sigur e cafelutza de dimineata. S-aveti pofta! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 19 August, 2016 Neata! Ieri i-a ajuns randul la rulota sa fie desenata cu marcarul de catre copii! Pe langa ea si alte 2 masini! Asa e in cartier! Nu poti sa le pazesti 100%! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 19 August, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 19 August, 2016 Buna ziua!!! Dimineata am ratat-ooo... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 19 August, 2016 în urmă cu 2 ore, Drinovan Ovidiu a scris: Neata! Ieri i-a ajuns randul la rulota sa fie desenata cu marcarul de catre copii! Pe langa ea si alte 2 masini! Asa e in cartier! Nu poti sa le pazesti 100%! Adevarul este ca sunt situatii in care chiar ca nu te porti certa cu cineva Si noi am fost copii candva si nu cred ca este vreunul dintre noi care sa fi fost "usa de biserica" Bine ca este desenata cu marcarul si nu cu cuiul, altfel Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 19 August, 2016 Ziua buna ca dimineata am ratat-o! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 19 August, 2016 Buna ziua... . lasa ca si maine va fi o....dimineata.@Stefan P Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 19 August, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 19 August, 2016 Gata, noapte buna ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 19 August, 2016 20 minutes ago, Daniel-P said: Gata, noapte buna ! Noapte buna ! Altii sunt satui de munca ... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 20 August, 2016 O zi buna va doresc ! Eu ma bag la nanaitza -tura de noapte . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 20 August, 2016 Sa aveti un sfarsit de saptamana asa cum vi-l doriti! Si cu pofta la pentru cei matinali si nu numai Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 20 August, 2016 comunitate! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri