Bogdan Ploiesteanu 17 Semnalează Publicat 20 August, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 20 August, 2016 Buna dimineata la toți colegii ! Dupa o săptămana hai-hui prin Europa si 3250 km , azi dimineata la 2, 30 am ajuns si noi acasa sanatosi dar storși de oboseala - a meritat fiecare minut si mai dupa amiază o sa micșorez pozele si o sa postez . Până atunci Weekend placut cu mult soare si multă bereee ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 20 August, 2016 back!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 20 August, 2016 Neata@ Bine ai revenit @Ciurea Sorin asteptam cu nerabdare pozele! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 20 August, 2016 Sorin! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 20 August, 2016 De la Dunare! In meniu azi: ceafa de porc cu condimente mediteraniene, pulpa de oaie, mici: porc cu vita, piept de pui, rosii, ardei, vinete coapte, vin de casa alb cu sifon! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 20 August, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 20 August, 2016 Frumossss....frumosss... @Stefan P Sa va fie de bine. Seara buna tuturor si bine ai revenit Sorin. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 20 August, 2016 Tot de la Dunare! Dar dimineata la muncaaa!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 20 August, 2016 Acum am iesit de la coafeza! M-am facut frumos! Fara programare, dar....asa a fost sa fie! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 20 August, 2016 ! Pe mâine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 20 August, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 20 August, 2016 tragem pe dreapta, seara linistita la toata lumea ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 20 August, 2016 Am ajuns si eu acasa si de acum Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 20 August, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 21 August, 2016 O zi buna ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 21 August, 2016 si de pe malul marii! Hai s-avem pofta la cafea si o duminica frumoasa! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 21 August, 2016 Atunci si de la Craiova insorita Va doresc o duminica frumoasa si plina de voie buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 21 August, 2016 Si de la Bucuresti cu soare! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 21 August, 2016 Neata buna si din Dambovita. E deja foarte cald chiar de la ora asta. Azi voi merge pe la Târgoviște la Manastirea Dealului. O duminica superba va doresc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 21 August, 2016 Să fie bună si din Zalău cu o zi de August ca de cuptor- senin și cald !Duminică plăcută să aveți ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 21 August, 2016 stimati colegi ! Dupa ce se mai linistesc apele , pun si eu poze cu locatiile pe unde am bantuit cu si cu . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 21 August, 2016 Asteptam cu interes Sorine sa vedem si noi pe unde ai "bântuit " in ultima vreme... Acum va spun dragi colegi si la nani.... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 21 August, 2016 Noapte buna la toată lumea , eu parchez Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 22 August, 2016 O zi buna va doresc si o saptamina plina de realizari ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri