Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 23 August, 2016 Exact așa e si la București.... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 23 August, 2016 Eu unul ma bag la o tocanita de cartofi cu pulpe de pui dezosate. Pofta mare tuturor la cina ( desi e cam...tarzior de servit masa ) Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 23 August, 2016 S-aveti pofta! Si sa nu lipsească vinul rece, aferent si corespunzător! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 23 August, 2016 Pfffff.....am luat o pauza de vinisor....pana maine. Multumim. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 23 August, 2016 Dragi colegi, eu ma retrag spre dormitor. Sa ne revedem maine pe aici cu bine. O noapte linistita tuturor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 23 August, 2016 dragi colegi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 23 August, 2016 somn usor......... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 23 August, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 23 August, 2016 Parcăm, și somn ușor ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 23 August, 2016 la toti colegii!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 24 August, 2016 Buna dimi ! Termin cafeaua si plec pe la teren azi, la meșterit ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 24 August, 2016 S-aveti o zi buna si corespunzătoare azi ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 24 August, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 24 August, 2016 si una bucata buna la toata lumea!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 24 August, 2016 ! Si doua bucati la toata lumea !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 24 August, 2016 Neata! Vreme frumoasa la Timisoara! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 24 August, 2016 Mai pe la pranz ca am inceput munca si e aglomeratie mare.Soare frumos si la noi a revenit vara la Zalau !O zi faina sa aveti ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 24 August, 2016 Buna ziua tuturor. In Dambovita a plouat de dimineata . Acum este cerul plin de nori. Eu...cu ceva lucrari pe la casa. O zi minunata tuturor va doresc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 24 August, 2016 si Eu am tot mesterit azi pe la sucul de rosii, in sfarsit am terminat! Am mai lucrat ceva si la un gratar" unul teapan! Si acum m-am retras si eu sa vad ce mai fac colegii!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 24 August, 2016 buna la toti colegii !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 24 August, 2016 Asta seara va salut mai repede, maine iau calu de dimineata buna, sa aveti o seara linistita ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 25 August, 2016 Si cu pofta la Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 25 August, 2016 (modificat) O zi faina la toți colegii să fie, concedii plăcute pentru cei ce sunt in vacantă si spor la treaba celor care au terminat concediile ! Neața buna Viorel , să ai drumuri bune de pleci dincolo si sa nu uiți si de mine cu soluția de toaletă , in Italia nu am gasit se vede ca-i sezon . Modificat 25 August, 2016 de Ciurea Sorin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 25 August, 2016 buna tuturor! ! Hai la o Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 25 August, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri