Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 25 August, 2016 No....am luat-o spre mare sa ma racoresc nitel si dimineata la prima ora ma intorc la muncaaa!!! Pe A2 soare si frumos. In schimb marea a fost foarte agitata dar acum e mai bine, am informatii ca e buna de scaldat. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 25 August, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 25 August, 2016 Eforie 32 grade Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 25 August, 2016 Gata, ajunge pentru azi... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 25 August, 2016 Ai dreptate Daniel , ne băgam la culcuș somn ușor ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 25 August, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 25 August, 2016 O noapte linistita va urez din Eforie! Valurile se sparg......o atmosfera de nedescris! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 26 August, 2016 buna tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 26 August, 2016 Gata cu cafeaua, va las acum...plec din nou la teren ca am foarte multa treaba p-acolo... O zi buna tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 26 August, 2016 tuturor!! Spor la treaba @Daniel-P!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 26 August, 2016 buna la toti! Pofta mare la !!! Spor la treaba @Daniel-P! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ploiesteanu 17 Semnalează Publicat 26 August, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 26 August, 2016 bună sa va fie si ziua ce a început, spor la treaba Daniel la moșie ! La Zalau a început să se încălzească după o noapte rece dar e senin si soarele prinde putere . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 26 August, 2016 Un catel curajos Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 26 August, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 26 August, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 26 August, 2016 dragilor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ploiesteanu 17 Semnalează Publicat 26 August, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 August, 2016 buna! Week-end plăcut tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 27 August, 2016 Buna dimineața la toți colegii si Weekend fain să aveți ! Se vede că toamna își face prezența , diminețile sunt tot mai reci in rest soare și frumos la Zalau ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 27 August, 2016 la toti colegii!!! Week-end fain la toti si pofta mare la ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 27 August, 2016 Neata buna ....tuturor Branistea ...soare si frumos. O duminica minunata oameni buni............. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ploiesteanu 17 Semnalează Publicat 27 August, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 27 August, 2016 Weekend placut tuturor! Care incotro o luati! Eu am refuzat deja o plimbare la muntele rosu, mai am de ridicat o comanda pentru organizarea de maine- Romania maine aniverseaza 100 ani de la primul razboi mondial si se face o comemorare. In rest nu stiu, as vrea sa merg pana la rulota sa mesteresc cate ceva ca poate in viitorul apropiat o pun de o iesire. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 27 August, 2016 buna tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri