Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 29 August, 2016 @mircea si bine ai revenit acasa! N-am înțeles insa de ce vor apărea poze pe feizbuciucul lui Cristian, nu si pe forum... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 29 August, 2016 Buna intrebare. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 29 August, 2016 Poate ne spune Cristian, intrucat el a fotografiat! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 29 August, 2016 buna la toti colegii si va doresc la toti, o saptamana minunata !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 29 August, 2016 17 minute în urmă, mircea a scris: Poate ne spune Cristian, intrucat el a fotografiat! Am înțeles acum...deci daca ești in lista de prieteni a lui Cristian ( care Cristian? ) poti vedea si pozele, daca nu, nu... Felicitari pentru iesire Mircea si data viitoare nu mai uita aparatul foto acasa! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 29 August, 2016 faina! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 29 August, 2016 la toata lumea !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 29 August, 2016 Nu stiu daca il pot ajunge pe Stefan din urma cu itinerariul parcurs de acesta in acesta vara si ca sa nu mai vorbesc de poze, dar vara inca nu s-a terminat motiv pentru care maine plec la Pardina-Chilia sa vedem cum stam cu pescuitul in acea zona. In zona mea e jale mare Pozele sunt de saptamana care a trecut, am fost la Brasov. dupa care am dormit in poiana, am fost la festivalul berii cam o mare mizerie, la pescuit cu fiul meu si am incheiat la Bran Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 30 August, 2016 si o zi super sa aveti!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 30 August, 2016 buna la toata lumea! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 30 August, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Petre S 116 Semnalează Publicat 30 August, 2016 Buna dimi din Buzau!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 30 August, 2016 Buna dimineata tuturor. Azi pregatirea de.....plecare. Vacanta a cam luat sfarsit. De maine la drum cu o oprire in Craiova la niste verisori , dupa care directia.....Spania. O zi minunata tuturor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 30 August, 2016 Drum bun, @Cornel Mihailescu si sa auzim numai de bine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 30 August, 2016 N-am avut ocazia sa ne cunoastem personal in vacanța asta @Cornel Mihailescu, poate la anul avem mai multe șanse ! Sa ai drumuri bune si sa ne auzim cu bine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 30 August, 2016 (modificat) Buna dimineața la toți colegii ! Să ai drum bun Cornel și să ajungeți sănătoși la Spania , lăsăm apa calda pe anul viitor și ne mai auzim la un telefon între timp .O să fac eu pentru tine doua , trei bai anul acesta ca sa nu te mai doară spatele !PS.Asteptam alte Rețete minunate cu pozele aferente ! Modificat 30 August, 2016 de Ciurea Sorin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ploiesteanu 17 Semnalează Publicat 30 August, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 30 August, 2016 Multumesc , Domnilor. O sa ma conformez doleantelor Dvs. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 30 August, 2016 Cornel, @Cornel Mihailescu, iti urez drum bun, multa sanatate, putere de munca si sa ai grija de tine si familia ta !! Sa auzim numai de bine !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 30 August, 2016 O noapte liniștita vă doresc dragi colegi ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 30 August, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 31 August, 2016 oameni buni, matinali si celor mai puțin matinali! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 31 August, 2016 Buna dimineata comunitate ! Daniel ce s-a întâmplat cu tine asa de dimineață ?sigur mergi la moșie să mai mesterești ceva , cum funcționează frigiderul ? În rest să aveți o zi faină la toată lumea ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 31 August, 2016 M-am trezit dimineata ca lucrez azi... maine si poimaine sunt la mosie... Cum sa nu mearga frigiderul? Abia astept sa ajung maine dimineata si sa bag o palinca din congelator... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Petre S 116 Semnalează Publicat 31 August, 2016 Buna dimi!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri