Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 31 August, 2016 Neata buna si de la mine.....o zi minunata sa avem. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 31 August, 2016 buna si o zi la fel de buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 31 August, 2016 Am avut o zi grea azi la munca, asa ca va las si va spun Maine dimineata beau si viteza la teren... Vreau sa ma apuc de reparat podeaua stricata de explozie... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 31 August, 2016 Îmi pica ochi în gura de somn vise plăcute ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 31 August, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 1 Septembrie, 2016 dragi colegi! Tot cu somnul, tot cu somnul? O cafea buna si o zi frumoasa sa avem azi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 1 Septembrie, 2016 buna! Bine v-am regasit! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 1 Septembrie, 2016 buna la toata lumea!! Pofta mare la!! @Viorel bine ai venit acasa!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 1 Septembrie, 2016 @Viorel, bine-ai revenit? Gata cu plimbarea? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Petre S 116 Semnalează Publicat 1 Septembrie, 2016 Buna dimi de dimineata!!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 1 Septembrie, 2016 Gata cu plimbarea Incerc sa citesc tot ce s-a scris cat am fost plecat Mai tarziu, acum cred ca este prea matinal, incerc sa-l sun pe @Cornel Mihailescu, sa aflu daca mai este in Craiova. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 1 Septembrie, 2016 Buna dimineața la toți colegii ! Și astăzi soarele ne mai arată o frumoasă zi de vară ! Cald , senin 18 grade acum dar încet , încet o să sară de 30 de grade . Vă doresc o zi faină să aveți plină de "s u c c e s u r i " ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 1 Septembrie, 2016 (modificat) . la toată lumea si o zi buuuuna!! Viorel, bine ai venit acasă.A fost cam scurta, de data asta! (Ieșirea) Modificat 1 Septembrie, 2016 de costica V. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 1 Septembrie, 2016 Eu unul Revin mai dupa-amiaza. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 1 Septembrie, 2016 Buna dimineata din Craiova...M am intalnit cu Viorel am discutat un picut ( un om minunat) si acum ma pregatesc de vreo 2800 km. Gata cu vacanta. Va doresc o zi minunata Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 1 Septembrie, 2016 @Cornel Mihailescu drum bun si putere de munca! Multa sanatate! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 1 Septembrie, 2016 Ziua buna! Bine ai venit Toamna! Azi fiind prima zi de toamna va urez o toamna frumoasa si calduroasa! La multi ani! Bine ai revenit @Viorel! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 1 Septembrie, 2016 în urmă cu 2 ore, costica V. a scris: Viorel, bine ai venit acasă.A fost cam scurta, de data asta! (Ieșirea) Multumesc nea Costica! Adevarul este ca m-am "miscat" repede 10 minute în urmă, Stefan P a scris: Bine ai revenit @Viorel! Multumesc @Stefan P!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Traian M 505 Semnalează Publicat 1 Septembrie, 2016 Bine ai revenit @Viorel ai gasit si geamuri pentru mine? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 1 Septembrie, 2016 Nu am gasit @Traian M Firma de la care mai achizitionez cate un geam, deschidea pe data de intai, adica astazi, deoarece au fost in vacanta. Iti trimit pe mesaj privat o alta adresa la care sa suni si daca respectivi au dimensiunea de care ai nevoie, ti-l aduc data viitoare. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 1 Septembrie, 2016 buna !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 1 Septembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 1 Septembrie, 2016 buna dragi colegi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 1 Septembrie, 2016 (modificat) seara buna sa fie , dar ar merge un spritz rece ! Bine ai venit Viorel , toata lumea intraba daca ai adus! acum vin si eu - ai adus solutii de toaleta ? Drum bun sa ai Cornel si da de stire cand ai ajuns sa stim ca esti bine ! Modificat 1 Septembrie, 2016 de Ciurea Sorin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 1 Septembrie, 2016 oameni buni! Terminai si eu treaba si stau la un spritz rece, asa cum recomanda Sorin... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri