Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 5 Septembrie, 2016 Bravo bravo @Cornel Mihailescu Ma bucur ca esti activ si nu stai deloc. Stii sa-ti traiesti viata asa cum trebuie, nu ratez deloc nimic! Sa-ti fie de bine si cat mai multe iesiri placute si frumoase! Esti un Mare OM! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 5 Septembrie, 2016 @Stefan P . Multumesc din suflet. Intradevar ...incerc sa -mi fac viata mai frumoasa....am si eu o varsta..si sincer de acum incolo asi dori sa profit de orice ocazie. Sa fac iesiri cat mai multe cu oameni iubitori de natura si..aventura. Si tu esti un om de calitate si respect. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 5 Septembrie, 2016 Multumesc Cornel! Vedem vara viitoare in ce natura o sa mergem! D-ai un semn mai din timp poate ne orientam si ne potrivim cumva sa ne vedem cateva zile pe undeva! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 5 Septembrie, 2016 Bineinteles. Din iulie o sa semnez prezenta in tara noastra draga. Timp de 2 luni avem la dispozitie . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 5 Septembrie, 2016 E bine iulie, Cam in perioada asta o sa plec si eu in concediu! @Cornel Mihailescu, MARE OM, MARE CARACTER! sI pentru doamna, Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 5 Septembrie, 2016 11 minute în urmă, Cornel Mihailescu a scris: Sa fac iesiri cat mai multe cu oameni iubitori de natura si..aventura. Boss @Cornel Mihailescu, subscriu si eu la propunerea ta si m-as bucura sa te cunosc personal. Ramane pentru 2017 sa facem un circuit prin frumoasa noastra tara. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 5 Septembrie, 2016 Bineinteles @mircea Cu mare drag si placere. Sa stii ca nu am uitat de bidonelul de vin promis. Asa oameni buni....hai sa intram la vorba...la postari . Sa dam si mai multa viata acestui FORUM. Sa fim mai mult decat NUMBER ONE..... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Septembrie, 2016 oameni buni! Orice zi de munca incepe cu o cafea si pe forum... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 6 Septembrie, 2016 Cafeaua, cafea, dar mai ales pe forum... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Petre S 116 Semnalează Publicat 6 Septembrie, 2016 Buna dimi de la Miroslava (Iasi)!!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 6 Septembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 6 Septembrie, 2016 Bună dimineața dragi colegi ! Pofta mare la și o săptămână faină ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 6 Septembrie, 2016 la toata lumea!@Stefan P , banuiesc ca la tine posterul e doar de reclama, dar la noi, la Mosie, avem concert, pe bune, in fiecare diminteata pe la orele 5 si nu solo ci pe cel putin 3 voci. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 6 Septembrie, 2016 Neata buna si din partea mea. In Lerida....canicula astazi. O zi minunata va doresc tuturor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 6 Septembrie, 2016 Cornel trimite si la mine un pic de caldură , nu am mai mult de 15 grade ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 6 Septembrie, 2016 Ia de aici Sorin, si e doar ora 9.02. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 6 Septembrie, 2016 Buna ...dupamiaza... Caldura mare ...mon cher O seara buna dragi colegi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Septembrie, 2016 buna! La noi e bine, 27 grade la ora asta... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 6 Septembrie, 2016 Minunat, la mine sant 30 in...casa Si cum nu prea stau vara prin Spania nu am montat un AC. Acum stau si sufar. Sau.....poate ar fi trebuit sa-mi mai prelungesc sederea in Romania. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Septembrie, 2016 Cu siguranța...si a doua varianta e sa te dai la o bere rece din frigider ca sa te mai răcorești... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 6 Septembrie, 2016 @Cornel Mihailescu Ia si tu un AC mobil si te mai racoreste cat de cat. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 6 Septembrie, 2016 prieteni ! O zi buna maine ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Septembrie, 2016 Sorine! Tot pe fuga, tot pe fuga? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 6 Septembrie, 2016 Am unul mobil dar cred ca trebuie sa-i scot un...tub afara . Si...nu prea ma pricep. O sa incerc maine sa vad ce....fac. Cu varianta lui @Daniel-P nu prea ma impac...plec la munca si...e nenea politistul pe strada. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Septembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri