Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 6 Septembrie, 2016 Cornel bagă o bericică fără plumb (alcool) sau un lemon freș de la frigider si uiți de căldură, multumesc de grade , cum ai trimis cum s-a încălzit si la mine. Colegi maine m-am hotărât să fac o incursiune la Băile Tășnad , cine se înscrie vă așteptam in campingul de lîngă bazine ! Parchez si eu să aveți o noapte liniștită ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 6 Septembrie, 2016 (modificat) Noapte buna! @Ciurea Sorin Si pe mine ma bate gandul sa o iau din loc la un concediu. Initial m-am gandit sa plec 15-18 septembrie la Padina si apoi o saptamana pe la bai la Techirghiol! Dar ma mananca rau talpile sa o iau spre greci vreo 4 zile dar nu stiu cand. Oricum pe 15 seara cam sigur sunt spre Padina. Vad maine ce raspuns am si poate o iau mai repede .....daca e favorabil pe joi o iai din loc. Asa sunt de indecis! Chiar nu stiu incotro! Vreau in multe locuri sa ajung dar...timpul... Modificat 6 Septembrie, 2016 de Stefan P Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 6 Septembrie, 2016 Multumesc @Ciurea Sorin Mai am putin si plec la munca. Stefan ...mergi frate unde bate vantul....numai in natura sa fie . Eu va doresc o noapte minunata dragi colegi...Pe maine. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Septembrie, 2016 oameni buni! Azi iar sunt pe la teren sa montez un boiler electric Truma si controller-ul de 80A...S-aveti o zi frumoasa! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 7 Septembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 7 Septembrie, 2016 Bună dimineața dragi colegi ! Am început pregătirile de plecare spre ștrand , cine dorește vă astept ! O zi faină să aveți si spor la meștereală Daniel , până la urmă o să ai curent de mai dai și la vecini ! Așa că iau pe Zambilicasi la apă termală cu mine la RK ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 7 Septembrie, 2016 Neata buna , tuturor.@Daniel-P spor la treaba.@Ciurea Sorin , , balaceala " placuta cu voie buna si distractie. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 7 Septembrie, 2016 Va invit sa cititi topicul si sa va setati locatiile Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 7 Septembrie, 2016 Ziua buna si de la mineee! Am dat si eu pana la urma cererea de 2 saptamani concediu....aatept aprobarea siiii, goooo Inca tot nu sunt hotarat incotro sa apuc dar vad la fata locului. @Ciurea Sorin balaceala placuta! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 7 Septembrie, 2016 în urmă cu 17 ore, Daniel-P a scris: Sorine! Tot pe fuga, tot pe fuga? si ce fuga cand incepe scoala ma mai potolesc Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 7 Septembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 7 Septembrie, 2016 buna la toti colegii !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 7 Septembrie, 2016 Cerere aprobata! Deci maine seara o i-au spre grecia antica! Un pic de mare si poate un pic si de munte! Incerc sa le combin sa vad ce iese, ce ghiveci! Greu este sa vrei sa vezi atatea locuri si nu stii pe care sa le vezi prima data! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 7 Septembrie, 2016 Pai drum bun si vizionarea cat mai multor locuri frumoase.@Stefan P Buna seara si de la mine dragi colegi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 7 Septembrie, 2016 (modificat) buna @Ciurea Sorin sper sa petreci tare fain la Tasnad! Ce-as mai veni i si eu! Prea a fost fain! Tot ziceam cu @Alexandru Marin ca mai facem o tură prin noiembrie numai ca acum fiind singur nu stiu daca primesc "bilet de voie"? Dar poate ca da! Sitie Maria ca sunt cuminte precum "mielu' caprei"! Drumuri bune catre Grecia dar si viceversa @Stefan P Modificat 7 Septembrie, 2016 de Eugen David Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 7 Septembrie, 2016 Multumesc mult! Dupa cum stiti mai mult pe drum sunt, dar asta e! Mie nu imi prea place, nu am stare sa stau mult intr-un loc! Apropo de Tasnad! Nu ar fi rau @Ciurea Sorin, si alti colegi sa facem un 1 decembrie acolo la balaceala, sau un revelion! In functie de cum va fi vremea si voi putea lua concediu, ma bate gandul sa merg. Nu promit nimic ca voi fi exact. Dar daca voi putea stiti bine ca ma urc in atelaj si o iau din loc chiar daca ajung pe ultima suta de metri si tot ajung!Depinde doar de mai marii mei sa-mi dea voie! Dar mai este pana atunci, doar ca asta mi-a trasnit prin cap acum! Multi prieteni imi spun ” DL gipies” ca stiu toate drumurile! Si ca replica: sunt ministru la drumuri si poduri! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 7 Septembrie, 2016 O zi buna va doresc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 8 Septembrie, 2016 dragi colegi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 8 Septembrie, 2016 Buna dimineata dragi colegi. S-a mai domolit caldura si la noi. O zi minunata tuturor si La Multi Ani sarbatoritilor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 8 Septembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 8 Septembrie, 2016 Bună să fie dragi colegi! Ştefan ai grijă la inundații pe Grecia! Sigur sunt bucuros să aud lucrul ăsta pentru 1 decembrie cu o bălăceală poate vin mai mulți colegi Daniel a promis ca o sa ajungă și mai fac invitație și la toți colegii care vor o cură de terme ! Zilele astea am zis să iau pulsul stațiunilor cu ape termale din nordul tarii care nu prea sunt cunoscute, dar am rămas dezamăgit. Multe locuri cu ape termale bune dar gestionate prost, m-am lovit de locații unde am fost dat afară la închidere cu toate ca era parcare și puteai ramanele. Am sa deschid un topic când ajung acasă cu o lista alba și una neagră a locațiilor de care sa ne ferim versus super locatii. Sa aveți o seară liniștită ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 8 Septembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 8 Septembrie, 2016  Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 9 Septembrie, 2016 comunitate! La munca azi si mai pe seara cred ca "aterizez" iar pe la Neptun... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 9 Septembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri