Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 9 Septembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 9 Septembrie, 2016 si sa aveti pofta Azi vom decola spre Valea Cerbului sau Cheia; inca nu ne-am hotarat. Va doresc un weekend cat mai placut. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 9 Septembrie, 2016 S-aveti relaxare si vreme frumoasa @mircea ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 9 Septembrie, 2016 Buna dimineata si din partea mea. Drum bun si distractie placuta @mircea. O zi cat mai frumoasa tuturor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 9 Septembrie, 2016 Noapte buna oameni buni. Eu unul ma pregatesc de munca. Somn usor si linistit Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 10 Septembrie, 2016 buna tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ploiesteanu 17 Semnalează Publicat 10 Septembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 10 Septembrie, 2016 buna dimineața la toți colegii ! O zi faină va doresc cu distractie si voie bună ! Poftă mare la iar mai târziu la un sprițuleț rece cu si de ce nu o ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 10 Septembrie, 2016 Neata buna si de la mine dragi colegi. Un weekend minunat tuturor Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 10 Septembrie, 2016 Salutari la toata lumea !!O zi buna ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 10 Septembrie, 2016 buna tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 10 Septembrie, 2016 de pe malul marii Egee!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 10 Septembrie, 2016 de pe malul Marii Negre! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 10 Septembrie, 2016 Bravo @Daniel-P a venit vremea sa beau si eu o bere pe malul marii!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 10 Septembrie, 2016 (modificat) Salut domnii de pe malurile....marilor ce servesc o bericica. Sa aveti pofta domnilor. Si hai sa va acompaniez si eu de pe alt mal de mare....( hahaha poza e de luni. ) Modificat 10 Septembrie, 2016 de Cornel Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 10 Septembrie, 2016 Bună seara colegi. Va salut din Poiana Mică a Brașovului. Suntem off camping de ieri. Grătare, șprițuri, ceaun și muzica buna. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 10 Septembrie, 2016 Salutare @Ursu Florin Ce sa zic !!!! Frumos, , ornat "gratarul. Cu bunatati si specialitati. Distractie placuta si multa voie buna va doresc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 10 Septembrie, 2016 Kalinychta dragi colegi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 10 Septembrie, 2016 Noapte buna, dragi colegi Pe maine. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 10 Septembrie, 2016 O seară liniștită la voi dragi colegi , eu am abonament la nunți , mă duc la sarmale ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 10 Septembrie, 2016 dragi colegi! Sorine iar ești pe barosaneala, pofta mare la sarmale si distracție maxima! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 11 Septembrie, 2016 Buna dimi oameni buni! Hai la o cafea! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ploiesteanu 17 Semnalează Publicat 11 Septembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 11 Septembrie, 2016 (modificat) Buna dimineața la toți colegii, o zi splendidă la noi , senin , soare și e tare greu Daniel cu nunțile astea după sarmale au fost spre dimineață răcituri ( piftie ) , te trezește instant și dă-i iar cu spriț...barosaneală babană! Vă doresc o duminică faină ! Chiar că merge o dublă ! Modificat 11 Septembrie, 2016 de Ciurea Sorin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 11 Septembrie, 2016 buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri