Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 11 Septembrie, 2016 Neata buna si din partea mea. O duminica minunata va doresc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 11 Septembrie, 2016 Eeeee, deh.....fiecare cu prostia si cu consumul masinii lui. Prietenii stiu.... de ce Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 11 Septembrie, 2016 Vad ca va mănâncă limba si nu-mi place deloc... Va propun si chiar va rog sa va opriti aici cu orice fel de jigniri, ironii sau apropo-uri si sa păstrăm in continuare o atmosfera frumoasa pe forum.... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 11 Septembrie, 2016 (modificat) Modificat 11 Septembrie, 2016 de Daniel-P Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 11 Septembrie, 2016 Lasa @Cornel Mihailescunu te stresa degeaba, pastreaza-ti linistea! Nu va tulburati degeaba pentru nimicuri! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 11 Septembrie, 2016 @Stefan P . Destept nu sant, cu inteligenta nu stau prea bine, . Incerc sa ma mentin pe linia de plutire. Dar.....nu ma ating de barca altuia. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 11 Septembrie, 2016 (modificat) Daniel , Cornel am pierdut ceva azi? Acum am intrat dupa somnul de frumusete si vad zambete ! Modificat 11 Septembrie, 2016 de Ciurea Sorin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 11 Septembrie, 2016 N-ai pierdut nimic... dimpotrivă, ai câștigat un somn de frumusete... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 11 Septembrie, 2016 (modificat) @Ciurea Sorin . bine te-ai trezit. Nu e nimic de pierdut. Decat cate-un las , ici....colea . ce arunca cu noroi si insulte dupa care dispare. Ce sa mai spun.!!!!....mizerabil gest. Modificat 11 Septembrie, 2016 de Cornel Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 11 Septembrie, 2016 (modificat) Politica asta ! Bat-o vina! De-ar avea prostia gura , numai surzi ar fii fericiti pe pamant ! Da-le in spate Cornel !Mai bine arata-ne o reteta buna de duminica , ceva ca la Spania , nu de alta dar mai incercam si noi acasa o bucatareala ! Modificat 11 Septembrie, 2016 de Ciurea Sorin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 11 Septembrie, 2016 De unde stiai ca pun de- o ....bucatareala ???? Chiar acum vin de la macelarie, am luat un cotlet de , , bou ". Cu un vinisor rosu merge de minune......dar asta o sa pun in....Master Chef . Acum fug la bucatarie. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 11 Septembrie, 2016 Va doresc o noapte linistita somn usor, eu ma retrag la ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 11 Septembrie, 2016 stimati colegi ! Intrucat eu si sotia maine incepen scoala suntem clasa a-8-a ne ducem la culcare. Va rog sa nu intrebati ce face copilul care incepe scoala intrucat nu il misca problema prea mult, fiind ocupat cu butonatul telefonului consider ca acela este telefonul. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 11 Septembrie, 2016 dragi colegi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 12 Septembrie, 2016 O saptamina plina de realizari si succese ! Pentru cei ai caror copii incep scoala -un an plin de note bune si succese ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 12 Septembrie, 2016 Un inceput de saptamana si bineinteles cu pofta matinala la Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 12 Septembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 12 Septembrie, 2016 Buna dimineața la toată comunitatea, și bine a-ți început un nou an școlar ( și pentru toți purtătorii de ghiozdane mai bătrâni ) dragi copii rulotiști ! Soare senin , ne bucurăm de o prelungire a verii cu temperaturi pe măsură la Zalau de unde vă doresc o zi faină ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 12 Septembrie, 2016 Multumim @Ciurea Sorin pentru frumoasele versuri! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 12 Septembrie, 2016 De la Calan, zile senine si insorite pentru toata comunitatea, si nu in ultimul rand drumuri faine celor plecati prin diferite locuri! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 12 Septembrie, 2016 Azi am ratat , asa ca spun si eu acum, Ziua Buna tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 12 Septembrie, 2016 Buna ziua va spun si eu. O saptamana cat mai buna va doresc oameni buni. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 12 Septembrie, 2016 oameni buni! Am ajuns si eu acasa...bag o bere, mai tarziu nani si maine dimineata la teren ca sunt liber... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 12 Septembrie, 2016 Bravo @Daniel-P bag si eu o bere si somnn! Maine la muncaaaa!!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 12 Septembrie, 2016 Voi nu observati ca daca beti bere va i-a somnul Stati fratilor nebauti ca sa fiti treji Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri