Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2016 (modificat) Pe la noi e o zicală , sa trăiască Dumnezeu si băieții care beu ! Parca ar merge o rece dupa o zi de munca, chiar un sprițuleț ! Stefan nebunatic mai esti , nu vrei sa oxideze discurile de frană , drumuri faine sa ai si cum ne-ai obisnuit asteptam poze ! Modificat 13 Septembrie, 2016 de Ciurea Sorin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2016 Tot se vorbea de bere mai ...deunazi. Eu unul prefer Carlsberg la sticla. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2016 . La ora 20:15 am ajuns in Camping la Zanoaga. Afara erau 9 gradeeee. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2016 Brrrrrr, ce frigaranie...doar 9 * C. Vacanta placuta....in continuare...gradele nu prea conteaza. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2016 (modificat) Salut Stefan , la răcoreala asta de 9 gradele trebuie antigeeel de prună!!! cu suc de roșii ! Dă drumu la sobă , că răcești ! O noapte buna sa aveți ! Modificat 13 Septembrie, 2016 de Ciurea Sorin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2016 (modificat) In ultima ora, Stefan P a scris: . La ora 20:15 am ajuns in Camping la Zanoaga. Afara erau 9 gradeeee. @Stefan P cred ca pana acum ai reusit sa "incalzesti atmosfera"? Oricum distractie faina si zile insorite cu caldura, chiar daca noaptea este destul de "racoare"! Noapte buna sa ai cu familia, dar si noi colegii sa avem la fel! Modificat 13 Septembrie, 2016 de Eugen David Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 14 Septembrie, 2016 Buna dimineața dragi colegi si spor la lucru ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 14 Septembrie, 2016 tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 14 Septembrie, 2016 colegi si sa aveti pofta @Stefan P, multumim pentru informatii. Vineri inhamam si noi caii la caruta si iti calcam pe urma. Doar n-o sa te lasam sa suferi singur de frig Frig, frig, dar macar nu s-a prognozat ploaie. Petrecere frumoasa si sa ne tii la curent cu informatii de la fata locului. Mai sunt rulotisti in zona, sau esti singurul? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 14 Septembrie, 2016 Buna dimineata si din partea mea. Dupa o noapte ploioasa s-a aratat soarele si la noi un pic. Pofta mare la si sa aveti o zi superba dragi colegi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 14 Septembrie, 2016 dragi colegi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 14 Septembrie, 2016 Mai sunt cu un prieten si el cu rulota! Vremea frumoasa si senina azi! Asnoapte i-am dat pe antigel si apoi sobaaa! Acum am urcat la pestera! Ma bucur ca imi merge frigiderul. Dimineata un congelator -23 grade. E bine si acum. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 14 Septembrie, 2016 Distractie placuta alaturi de cei dragi @Stefan P Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 14 Septembrie, 2016 Iar plecasi Stefane? Tu cand mai muncesti? Mai sunt locuri de munca la tine la firma ? Ca m-as angaja si eu... S-aveti vreme frumoasa si distractia aferenta! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 14 Septembrie, 2016 Stefan așteptăm fotografiile acelea frumoase cu care ne-ai obișnuit! Distracție cât încape să fie ! Numai bine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 14 Septembrie, 2016 Dragi colegi A venit si timpul meu-plec spre casa . Dupa o luna pe mare incepe frumosul drum spre casa . Sa ne vedem sanatosi ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 14 Septembrie, 2016 Vant din pupa @Razvan Marinescu ! Poate ne vedem la sfarsitul lunii... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 14 Septembrie, 2016 Bine ai revenit pe "pamant" @Razvan Marinescu !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 14 Septembrie, 2016 colegi ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 14 Septembrie, 2016 Seara buna si din partea mea.... Aici asteptam sa vina.....potopul. Cred ca si in noaptea asta ma face... , , varza " la munca. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 14 Septembrie, 2016 la toata lumea!!! O luam incet incet catre !!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 14 Septembrie, 2016 Noapte buna tuturor... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 15 Septembrie, 2016 si o tare la toti! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 15 Septembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 15 Septembrie, 2016 Neata oameni buni! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri