Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 25 Septembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 25 Septembrie, 2016 Bună dimineața la toți colegii ! O zi frumoasă dar soare cu dinți 12*C doar in termometre, am strâns prunele , strugurii e vremea pălincilor si a mustului ! O duminică faină să aveți , cum v-o doriți ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 25 Septembrie, 2016 în urmă cu 22 ore, Ciurea Sorin a scris: Bună seara la toată lumea, sete bună și poftă mare Daniel și la noi este ff.frig 7*C.Sorin cum este apa electrificată ?are energie statică de zici că te pișcă apa ?Seara bună nea Costică , ce mai e nou prin Galați? Ștefan tot la mare esti , că pozele Off au fost spectaculoase , acolo e de mers la vară ! Apa electrificata este atunci cand omul merge la pescuit - ca omul -si dupa ora 22 apar idiotii cu aparate electrice de pescuit, dau ore intregi cu aparatul prin apa , aduna pestele ce iese la suprafata, omoara si sterilizeaza puietul si tu te intrebi unde este pestele ??? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 25 Septembrie, 2016 Multumesc de informatie Sorin , eu nu sunt pescar decat ocazional am stat de doua , trei ori cu batul in mana dar atat, este interesant ce spui si bine de stiut daca merg in Delta, de omul cat traieste invată , am retinut ! Multumesc inca o data , sper sa ajung si pe zona ta , am zis ca vin in Delta . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 25 Septembrie, 2016 Maine iar e luni ... Să aveți o seara liniștită ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 26 Septembrie, 2016 Pofta mare la si o saptamana buna !!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 26 Septembrie, 2016 Multumim @Liviu Tataru. Aceleasi urari si din partea mea la toata comunitatea. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 26 Septembrie, 2016 buna dragi colegi! S-aveti o cafea buna, o zi la fel de buna si o saptamana frumoasa! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 26 Septembrie, 2016 spun si eu la toată comunitatea! O cafea fierbinte și o săptămana faină cu vreme pe măsură vă doresc ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ploiesteanu 17 Semnalează Publicat 26 Septembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 26 Septembrie, 2016 buna O saptamana plină cu împliniri sa aveti! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 26 Septembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 26 Septembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 26 Septembrie, 2016 buna! Am ajuns si eu acasa de la vreme buna caldie la frigul si vremea urata din Bucuresti! O saptamana frumoasa! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 26 Septembrie, 2016 ! Iar ploua in Bucuresti... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 26 Septembrie, 2016 Pe la mine acum se intunecă, dar cu nori negri de furtună si frig, parcă nu e un frig de septembrie mai de graba a noiembrie ! Tragem speranța ca mai vin ceva zile calde pentru o ruloteală ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 26 Septembrie, 2016 buna baieti !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 26 Septembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 26 Septembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 26 Septembrie, 2016 (modificat) Salutăm , Nea Costica , Eugen, Stefan , cum stati cu vremea ?plouă, frig?Cornel la tine cum e la Spania? Modificat 26 Septembrie, 2016 de Ciurea Sorin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 26 Septembrie, 2016 Salut Sorin! La mine acum in curte am 14 grade, e bine! Oricum, am dat drumul 2ore la caldura. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 26 Septembrie, 2016 Salutare @Ciurea Sorin! E frig tare pe la Bucuresti a si plouat putin! Naspa! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 26 Septembrie, 2016 Si eu am băgat pe foc că nu mai tine , diminetile tot timpul a fost sub 10*C, am noroc cu fotovoltaicele ce produc ziua transform in caldura deocamdată! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 26 Septembrie, 2016 14° Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 26 Septembrie, 2016 Eu trag pe dreapta...dragi colegi, pe maine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri