Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 26 Septembrie, 2016 Cam așa mă gândesc și eu Daniel, o noapte liniștită vă doresc ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 27 Septembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Septembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 27 Septembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 27 Septembrie, 2016 Bună dimineața la toată lumea ! Soare cu dinți dar frig la noi , o cafeluță bună si o zi faină să aveți ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 27 Septembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 27 Septembrie, 2016 !!! si....... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Septembrie, 2016 Maine am o zi incarcata la serviciu, asa ca trag pe dreapta si va spun ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 27 Septembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 27 Septembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 27 Septembrie, 2016 O noapte bună , cu vise plăcute! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 28 Septembrie, 2016 Sa scuzati lipsa mea din forum din ultima perioada, dar tatal meu are probleme de sanatate si prezenta mea face ca viata sa-i fie mai usoara in aceste momente, nu tocmai usoare. Oricum, mai accesez forumul din telefon, atunci cand timpul imi permite Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 28 Septembrie, 2016 oameni buni! Cafeaua si la munca...S-avem o zi buna si sănătate tatălui tau @Viorel! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 28 Septembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 28 Septembrie, 2016 Multa sanatate! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 28 Septembrie, 2016 Bună dimineața comunitate ! Suntem lângă tine Viorel chiar dacă ne despart km , toți avem sau am avut părinți la care ținem si vrem pentru ei tot binele din lume chiar dacă s-ar putea să le dăm de la noi zile, ani sa-i mai ținem pe lângă noi ... Sănătate multă tatălui tău si ție putere să-l îngrijești ! O zi faină dragi colegi ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 28 Septembrie, 2016 de la Braila !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 28 Septembrie, 2016 (modificat) Multa sanatate tatalui tau @Viorel Modificat 28 Septembrie, 2016 de Cornel Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 28 Septembrie, 2016 (modificat) si o buna la toți colegii!! Viorel, te înțeleg F.bine prin ce momente grele treci! Aceleași probleme am si eu, cu un bătrân (nu este ruda "de sânge"). Pentru tatăl tău multă, multă sănătate, iar pentru tine si familia ta multă putere, răbdare si înțelegere. Modificat 28 Septembrie, 2016 de costica V. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 28 Septembrie, 2016 Va multumesc mult tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 28 Septembrie, 2016 @Viorel multa multa sanatate tatalui tau si tie si familiei asemenea sanatate si putere!!! Toate bune! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 28 Septembrie, 2016 Sanatate si insanatosire tatalui tau @Viorel Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 28 Septembrie, 2016 @Viorel sanatate tatalui, tie rabdare si putere , iar colegilor Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 28 Septembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 28 Septembrie, 2016 oameni buni, vise placute ! @Viorel, Sanatate multa tatalui tau! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri