Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 28 Septembrie, 2016 colegi! Pe maine dimineata! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 28 Septembrie, 2016 Noapte bună comunitate ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 29 Septembrie, 2016 oameni buni! O zi frumoasa tuturor, oriunde v-ati afla! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 29 Septembrie, 2016 Orice felie de paine, ascunde trista poveste a unui spic de grau ce ar fi putut deveni bere. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 29 Septembrie, 2016 buna si o zi faina sa aveti! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 29 Septembrie, 2016 buna la Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 29 Septembrie, 2016 Va multumesc pentru gandurile bune! Sanatate tuturor si celor dragi voua! Pot scrie ca tatal meu este ceva mai bine si sper ca acest bine sa fie de cat mai lunga durata Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 29 Septembrie, 2016 Un bună dimineața zic si eu în fugă de pe drumurile patriei ! Un gând bun către tine Viorel , cu ajutorul celui de sus să fie bine . În rest o zi superba la toți colegii Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 29 Septembrie, 2016 ! Am plecat in lume cu lansetele dupa mine Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 29 Septembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 29 Septembrie, 2016 51 minute în urmă, Sorin Leitoiu a scris: ! Am plecat in lume cu lansetele dupa mine Fir intins ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 29 Septembrie, 2016 @Sorin Leitoiu, ca ai luat cu tine si bicicleta, incerc sa inteleg, desi malul apei nu e tocmai potrivit pentru o plimbare pe doua roti , dar sa pleci cu usa de la casuta deschisa, ma cam pune pe ganduri . A fost o gluma si sper sa o iei ca atare. Drum bun si fir intins! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 29 Septembrie, 2016 buna baieti !! Sorine, @Sorin Leitoiu fir intins ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 29 Septembrie, 2016 ! O zi la serviciu care nu se mai termina, dar vine el si week-endul... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 29 Septembrie, 2016 Să aveți o seară liniștita , noapte bună! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 30 Septembrie, 2016 Si cu pofta matinala pentru savoarea unei Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 30 Septembrie, 2016 Abia astept sa ajung acasa sa bag o cafea si mai târziu sa mergem la teren sa imbinam utilul cu plăcutul..., Va spun de pe acum week-end plăcut tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 30 Septembrie, 2016 Bună dimineața dragi colegi ! Zile frumoase de toamnă si la noapte luna neagră cum spun astrologii, dar aduce Weekend -ul si asta este important . Un sfârșit de săptămanaă reușit , cu ieșiri în aer liber si de ce nu , rulotealăăă ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 30 Septembrie, 2016 buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 30 Septembrie, 2016 Ziua buna si din partea mea , domnilor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 30 Septembrie, 2016 Oseara frumoasă să aveti ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 30 Septembrie, 2016 Noapte buna si din partea mea . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 1 Octombrie, 2016 Buna ziua, dragi colegi. Un weekend minunat doresc sa avem cu totii. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 1 Octombrie, 2016 Am adaugat acest emoticon deoarece nu aveam unul pentru un salut pe timpul zilei, doar pentru dimineata si seara Este ok, sau sa incerc sa creez altul? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 1 Octombrie, 2016 E foarte ok acest emoticon Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri