Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 4 Octombrie, 2016 , pe maine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 4 Octombrie, 2016 Noapte buna si din partea mea. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 5 Octombrie, 2016 buna l Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 5 Octombrie, 2016 tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 5 Octombrie, 2016 Bună dimineața dragi colegi ! Spor în toate astăzi vă doresc ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 5 Octombrie, 2016 . O zi minunata tuturor va doresc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 5 Octombrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 5 Octombrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 5 Octombrie, 2016 colegi ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 5 Octombrie, 2016 . Pe maine dragi colegi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 5 Octombrie, 2016 Bună să vă fie la toți colegii ! Gata cu domnia dragi colegii afară am 4*C, iar vârfurile munților s-au albit , a sosit cotoroanța cu frigul ! ATENȚIE LA TOȚI COLEGII ÎNCEPĂTORI : GOLIȚI INSTALAȚIILE DE APĂ LA RULOTELE CE STAU AFARĂ ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 5 Octombrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 5 Octombrie, 2016 O noapte liniștita ! Parchez și eu ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 6 Octombrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 6 Octombrie, 2016 Neata buna si din partea mea. Ca...la mine ploua si e...urattttt. ( dar cald ) imi beau si o iau la drum prin muntisori. O zi buna tuturor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ploiesteanu 17 Semnalează Publicat 6 Octombrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 6 Octombrie, 2016 buna la O zi buna va doresc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 6 Octombrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 6 Octombrie, 2016 Bună dimi mai pe la prânz zic și eu la toată lumea ! Plouă mocănește și e frig 6 *C la noi .O zi faină să aveți ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 6 Octombrie, 2016 Azi ti s-a inceput partea ramasa din viata. Nu te plange si profita cat poti de ea. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 6 Octombrie, 2016 buna dragi colegi !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 6 Octombrie, 2016 nea Costica! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 6 Octombrie, 2016 nea Costica! Fa lampa mai mica si baga somnica! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 6 Octombrie, 2016 Pe maine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 6 Octombrie, 2016 Noapte buna si din partea mea dragi colegi Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri