Mircea 4.985 Semnalează Publicat 8 Octombrie, 2016 Viorel, pai daca-i vorba pe-asa, eu zic sa ne mobilizam vreo 20 de echipaje si sa-i facem lui Cornelus, weekendul urmator, o vizita la Lerida. Sa vezi cum vin toate televiziunile din Spania sa filmeze evenimentul.....................=> Lerida. . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 8 Octombrie, 2016 Sa asteptam sa vedem cum va fi vremea saptamana viitoare Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 8 Octombrie, 2016 Daca are dreptate Costica cu aragazul, in mod sigur saptamana viitoare, Cornel baga termometru in frigider sa scoata un -5 grade., sau ne comunica ca e plecat de acasa Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 8 Octombrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 8 Octombrie, 2016 (modificat) Ideia cu vizita la Lerida (la Cornel !!) nu este rea, dar numai sa-l gasim acasa, ca el ca si Stefan, nu sta acasa nici "cat sta mata in coada" !! () Modificat 8 Octombrie, 2016 de costica V. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 8 Octombrie, 2016 @Cornel Mihailescu, unde esti, ce faci?? Tu nu observi ce se pune la cale S-au te pasioneaza meciul cu echipa asta tare a Armeniei Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 8 Octombrie, 2016 Salutare oameni buni. Dragii mei colegi. Saptamana viitoare sant acasa. si nu bag nici termometrul in-....CONGELATOR...hahahah. Si chiar daca santeti 20 de echipaje asi avea si loc unde sa va campez. La marginea orasului este loc berechet si este si aproape de unde locuiesc eu.. Liedl, Aldi in apropiere. deci...conditii nu gluma. 41.6208928 / 0.631151 Distanta Bucuresti- Lerida 3100 km. Numai sa ma anuntati cu 2...3 zile inainte sa mi iau si eu niste libere de la munca. Primii 3 sositi primesc cate un pisoi cadou. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 8 Octombrie, 2016 Multumim mult Cornel pentru invitatie. Apreciem gestul tau si, cine stie, poate intr-o zi, previziunea mea se va adeveri. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 8 Octombrie, 2016 Pai...de ce nu!!!! @mircea Eu va astept cu drag. ( nu sant genul ...am treba...sant plecat...mi-a inghetat termometrul in frigider ) Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 8 Octombrie, 2016 colegilor si nu numai! @Cornel Mihailescu, chiar pe mine ma pui pe ganduri, , mai ales ca de sarbatorile de Craciun preconizez a fi in Italia, deci cei 3100 de km vor fi cam pe jumatate! Dar este inca prematur sa ma pronunt Oricum analizez mai serios "problema"! Apropo, la pisici renunt! Toate cele bune dragi colegi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 8 Octombrie, 2016 Eugen, De Craciun sant acasa. Numai de pe 29 -12-2016 pana pe 3 -01 2017 voi fi plecat la munte in Andorra Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 8 Octombrie, 2016 N-am fost noi in stare sa ne mobilizam si sa-i facem o vizita in Dâmbovița lui Cornel, d-apai in Spania... Asa ca, stai liniștit Cornele din punctul asta de vedere si ai grija in continuare de pisoi... Aici s-a îndreptat vremea, cer senin, dar destul de rece afara, asa ca ne-am retras fiecare in căsuțe, la gura sobelor ., . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 8 Octombrie, 2016 Acum stii tu @Daniel-P De multe ori se ajunge unde este mai greu .. oricum eu sant disponibil pana in Iunie in Spania. Dupa....Dambovita pana in septembrie. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 8 Octombrie, 2016 Dragi colegi eu ma apuc de...bucatareala. Am desfacut o sticluta de rosu...si ma apuc de un Biftec Tartare. Noroc si numai bine. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 8 Octombrie, 2016 Gata....ma apuc de treaba. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 8 Octombrie, 2016 @CORNEL MIHAESCU Mama, maiculitaaaaaaaaaaaaaaa.... Cu asta rosu cu grade trebuia sa incepi , nu cu termometrul si cu gradele lui. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 8 Octombrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 8 Octombrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 8 Octombrie, 2016 Salut @Sorin Leitoiu. Yuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nu-mi cade netul.... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 8 Octombrie, 2016 @Sorin Leitoiu Salutare, salutare Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 8 Octombrie, 2016 21 minute în urmă, Cornel C Mihailescu a scris: Salut @Sorin Leitoiu. Yuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nu-mi cade netul.... 13 minute în urmă, mircea a scris: @Sorin Leitoiu Salutare, salutare Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 8 Octombrie, 2016 Spor la bucătăreală Cornel, distracție plăcută tuturor colegilor din Off și nu numai ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 8 Octombrie, 2016 , eu....voi veni cu detalii alta data cu ziua de azi!!!! Ca de obicei a fost o dupa-amiaza superba! Asa pe nepregatite! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 8 Octombrie, 2016 Hmmmmmmm. @Stefan P Ne lasi asa in suspans???? Nu-i frumos. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 8 Octombrie, 2016 Noapte buna tuturor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri