Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 9 Octombrie, 2016 Bună dimineața comunitate ! O duminică faină vă doresc , mai ales că a ieșit și soarele ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 9 Octombrie, 2016 colegilor. Eu imi savurez cafeaua. O zi minunata de duminica sa aveti. PS. Cred ca sa sucit treaba cu vremea, sant doar 20*C si cam innorat. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 9 Octombrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 9 Octombrie, 2016 oameni buni! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 9 Octombrie, 2016 dragi colegi !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 9 Octombrie, 2016 !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 9 Octombrie, 2016 la toată lumea! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 9 Octombrie, 2016 Noapte buna din partea mea dragi colegi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 9 Octombrie, 2016 Cat am ajuns si eu acasa dintr-o noua plimbare! Ceva de vis! Avem o taraaa!!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 10 Octombrie, 2016 Scularea fratilor, savurati-va cafeluta si priviti cu incredere in fata, ca tocmai a inceput o noua saptamana plina de sanatate si satisfactii depline. Asa va doresc eu sa va fie viata, cum imi doresc si mie!, Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 10 Octombrie, 2016 si O saptamana buna la toata lumea !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 10 Octombrie, 2016 Si din Craiova, chiar daca este o adevarata vreme de toamna, va doresc sa aveti un inceput si o intreaga saptamana frumoasa si reusita! De pofta la nu mai scriu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 10 Octombrie, 2016 Neata tuturor Am o întrebare pentru administratorii forumului.Are cumva această comunitate un imn ?Dacă nu, nu ar fi frumos să aibă unul !? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 10 Octombrie, 2016 Bună dimineața dragi colegi , totul e înghețat dar avem un soare cu dinți și senin , de grade nu mai vorbim ! Mulțumim de urare Mircea , dar să ști că această săptămână pentru mine e MARE , acum 25 de ani am făcut nunta, si zilele acestea eu și soția mai întinerim cu un an fiecare fiind octombriști amândoi , cum îmi place mie să spun, asa că sănătate și bucurii la toți colegii vă doresc și să ne întâlnim mulți , mulți ani de aici înainte prin țara noastră frumoasă ! O săptămână faină vă doresc ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 10 Octombrie, 2016 La multi ani si casnicie cat mai frumoasa! Intelegere si tot ce va doriti @Ciurea Sorin . Pofta la si o saptamana excelenta! @Levi N. Buna intrebare! Chiar la asta ma gandeam si eu si vroiam sa pun problema asta! Avem multeee ...dar un IMN chiar asta lipsete! Asa ca sa ne gandim la o varianta!!! Tinand cont ca avem destui muzicieni cred ca nu e problema.....! si cu siguranta avem si compozitori! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 10 Octombrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 10 Octombrie, 2016 si o săptămana FAINA!!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 10 Octombrie, 2016 La multi ani si buni @Ciurea Sorin la aniversarea nuntii de argint! Va dorim viata lunga cu sanatate si impliniri si sa ne auzim sanatosi la nunta de aur si de ce nu si la cea de platina. Doc1.docx 49 minute în urmă, Levi N a scris: Are cumva această comunitate un imn ?Dacă nu, nu ar fi frumos să aibă unul !? Buna intrebare si eu subscriu la aceasta propunere. Mai mult, propun administratorului Forumului sa organizeze un concurs pentru cel mai bun imn si cele mai bune versuri, ca doar munca de creatie trebuie incurajata si rasplatita . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 10 Octombrie, 2016 si de la Seimeni! Zi noroasa, dar destul de cald, erau 8 grade dimineața... Dupa cafea si mic dejun pregătim ceva la tigaie pentru prânz, dupa care strângem si o luam ușor spre casa.... S-aveti o săptămana frumoasa! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 10 Octombrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 10 Octombrie, 2016 Adevarate subiecte matinale se dezbat astazi In primul rand toate gandurile bune catre @Ciurea Sorin in aceasta luna de octombrie, fiindca este o mare sarbatoare in familia sa!! Iar referitor la propunerea lui @Levi N, pentru care-i multumesc ca s-a gandit la ea, am sa initiez un topic nou pe acest subiect ce pare sa atraga pe multi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 10 Octombrie, 2016 , si din partea mea. O saptamana cat mai buna tuturor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 10 Octombrie, 2016 (modificat) Si cum se anunta o saptamana mai...rece , astazi o sa , , o pun " de-o ciorba de burta.Sa vedem ce va iesi. Modificat 10 Octombrie, 2016 de Cornel C Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 10 Octombrie, 2016 Hmmmm Vreau si eu! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 10 Octombrie, 2016 Mai dureaza @Stefan P . Dar si cand o fi gata....................... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri