Mircea 4.985 Semnalează Publicat 10 Octombrie, 2016 Mai lauda-te tu @Cornel C Mihailescu mult si arata-ne ce bucatar iscusit esti ! Nu vii tu la anu in tara, ca nu te scapam noi din ochi o clipa si vom sta in preajma ta sa ne gatesti bunatati din acestea, ca prea ne lasa gura apa cand privim la pozele pe care le postezi pe Forum! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 10 Octombrie, 2016 Cand va fi in tara, va trebui sa ne facem abonament, ca sa nu navalim toti odata, ci ordonat Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 10 Octombrie, 2016 (modificat) Domnilor....dragi colegi. Va astept cu drag la vara . La mine este poarta ( usa ) deschisa mereu pentru oameni buni. Cat despre bunatatiuri...facem ..facem dupa poftele tuturor.. Ca na...nu toti mananca identic. Modificat 10 Octombrie, 2016 de Cornel C Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 10 Octombrie, 2016 Noi am notat promisiunea si asteptam cu nerabdare vara ce va veni Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 10 Octombrie, 2016 (modificat) Daca nu va zic repede ma apuca foamea si nu vreau sa mananc la ora 22, 30. Cornel ne vrea obezi si bolnavi Modificat 10 Octombrie, 2016 de Sorin Leitoiu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 10 Octombrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ploiesteanu 17 Semnalează Publicat 10 Octombrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 11 Octombrie, 2016 oameni buni! Gata cu plimbareala si distractia, de azi din nou la munca... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 11 Octombrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 11 Octombrie, 2016 , comunitate! Ploua, ploua, ploua, / Ce ne pasa noua! / Pe unii jobu-i apasa / Altii stau in casa (fac copii, au grija de copii, sau numara gologanii). Tu din ce categorie faci parte? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 11 Octombrie, 2016 Eu din prima categorie, apasat de job... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 11 Octombrie, 2016 Bună dimineața dragi colegi , frig , frig și nori urâți de ploaie , dar nu ne lăsăm ...dăm înainte cu lucru și eu tot prima categorie Mircea ! O zi rodnică vă doresc ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 11 Octombrie, 2016 @Daniel-P si @Ciurea Sorin , nu va grabiti . Eu am rabdare si va astept sa intrati in a doua categorie. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 11 Octombrie, 2016 On 10/10/2016 at 9:20, Ciurea Sorin a scris: ..... această săptămână pentru mine e MARE , acum 25 de ani am făcut nunta, si zilele acestea eu și soția mai întinerim cu un an fiecare fiind octombriști amândoi , cum îmi place mie să spun, asa că sănătate și bucurii la toți colegii vă doresc și să ne întâlnim mulți , mulți ani de aici înainte prin țara noastră frumoasă ! LA MULTI ANI frumosi si fericiti sa adaugi casniciei tale @Ciurea Sorin, s-aveti mereu intelegere si ambianta placuta in familie, de care avem cu totii nevoie! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 11 Octombrie, 2016 Mulțumesc încă o dată dragi colegi de urări, aceasta este o comunitate adevărată , sunt colegi cu care numai am discutat pe forum și-ți urează gândurile lor bune , alții cu care m-am întâlnit prin locuri frumoase, dar cum spun eu sunt alături și la bine și la greu - chiar și cu un sfat ! Vă mulțumesc tuturor și sper din tot sufletul să ne întâlnim prin locurile frumoase ale patriei, să dau ceva de băut pentru acest eveniment ! P.S. - am promis și mă țin de cuvânt 1 litru de palincă veche de 25 de ani premiu la imn ! ! ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 11 Octombrie, 2016 Cu bucurie si mandrie, va anunt dragi colegi, ca ne inscriem primii (sotia si cu mine) pe lista concurentilor care vor participa la realizarea imnului rulotistilor. Cu toata "lipsa de modestie" va comunic ca deja simt in gura gustul placut si aromat al palincii de 25 ani pusa la bataie de colegul @Ciurea Sorin. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 11 Octombrie, 2016 colegilor. La mine e soare plin, cu dintisori as spune.@mircea, de moment sant categoria.... , , stau in casa " Putin mai tarziu voi merge cu pisica si catelul la vaccinul trivalent . Asa ca.... toate bune...tuturor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 11 Octombrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ionut 206 Semnalează Publicat 11 Octombrie, 2016 Salutari colegilor la Galati vreme urata ploua si sunt 12° Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 11 Octombrie, 2016 @Ciurea Sorin LA MULTI ANI ! Toate gandurile de bine se indreapta catre voi cu ocazia acestor evenimente frumoase din viata voastra! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 11 Octombrie, 2016 dragi colegi! Pe maine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 11 Octombrie, 2016 e vremea de , , nani " Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 11 Octombrie, 2016 Noapte buna si de la mine. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 11 Octombrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri