Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 12 Octombrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 12 Octombrie, 2016 tot cu ploaie, tot cu ploaie? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 12 Octombrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 12 Octombrie, 2016 (modificat) @Sorin Leitoiu iti multumim ca ne delectezi in fiecare dimineata cu cate un poster superb si ne faci ziua mai frumoasa! la toata lumea! Modificat 12 Octombrie, 2016 de mircea Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 12 Octombrie, 2016 Bună dimineața la toți colegii , plouă mocănește dar este și frig doar 8 *C , am sperat intr-o toamnă mai lungă dar se pare că iarna forțează să intre mai repede in drepturi . O zi plăcută chiar dacă-i mohorâtă , vă doresc ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 12 Octombrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 12 Octombrie, 2016 colegilor. Cred ca astazi ajunge si la mine ...ploaia. Sant doar 18 *C si nori la...greu. Va doresc o zi buna tuturor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 12 Octombrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 12 Octombrie, 2016 si din partea mea.... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 13 Octombrie, 2016 Bună dimineața la toată lumea, încă frig și ploaie la noi de vineri se vede un pic de vreme bună , o zi faină să aveți ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 13 Octombrie, 2016 oameni buni! Aici a ieșit soarele, dar bate vântul si e frig, 15 grade e maxima anunțată azi...O zi plăcută si însorita tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 13 Octombrie, 2016 Buna dimineata ! In sfarsit soare !!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 13 Octombrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 13 Octombrie, 2016 @Sorin Leitoiu , la voi la Braila, la Tante Elvira, se bea cafeaua cu kila la toata lumea !(scuze, e un cantec) Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 13 Octombrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 13 Octombrie, 2016 colegilor La mine a picurat un picut azi-noapte . Acum isi face aparitia si soarele printre nori si e destul de caldut 19 *C. O zi minunata stimati colegi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 13 Octombrie, 2016 Astazi am trimis un email tuturor colegilor, referitor la setarea locatiei in harta de membri Este o obsesia de-a mea ca harta sa figureze cat mai "plina" cu locatiile noastre Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 13 Octombrie, 2016 Salutare . Chiar nu inteleg ce costa sa-ti pui locatia pe harta ???? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 13 Octombrie, 2016 Exista posibilitatea ca multi sa nu cunoasca acest aspect, dar totodata, exista si varianta "indiferentei", lucru care nu prea este la locul lui. Este doar o rugaminte ca fiecare sa se treaca pe harta. Nu scriu mai multe, dar sper ca vor fi si colegi care sa inteleaga ca intradevar "nu-i costa nimic", Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 13 Octombrie, 2016 dragi colegi! Ajunsei si eu acasa, am fost la tara la o tuica, un gratar si vinul corespunzator de dupa... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 13 Octombrie, 2016 Sa-ti fie de bine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 13 Octombrie, 2016 (modificat) @Daniel-P. Vedeti, dragi colegi, cat de important este sa ai sofer personal? buna tuturor! Modificat 13 Octombrie, 2016 de mircea Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 13 Octombrie, 2016 Multumesc @Viorel! Asa e @mircea, e foarte important... te scapa de stres si te scuteste de multe griji... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 13 Octombrie, 2016 , O noapte linistita tuturor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 13 Octombrie, 2016 Noapte buna dragi colegi ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri