Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 13 Octombrie, 2016 Chiar dacă am mai adăugat ceva ghiocei pe la tâmple și ceva toamne în calendar , am să încerc să beau câte un pahar în sănătatea tuturor până dimineața ! Vă doresc o seara frumoasa! somn ușor ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 13 Octombrie, 2016 @Ciurea Sorin Ia-o usurel, ca noaptea-i lunga. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 13 Octombrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 14 Octombrie, 2016 comunitate! Va doresc o zi de vineri scurta celor care sunteti la serviciu si lucrati azi si week-end plăcut tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 14 Octombrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 14 Octombrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 14 Octombrie, 2016 (modificat) Modificat 14 Octombrie, 2016 de Sorin Leitoiu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ionut 206 Semnalează Publicat 14 Octombrie, 2016 colegi cu dinti 6°la Galati! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 14 Octombrie, 2016 Ziua buna si de la mine. Ploua marunt- marunt. O zi buna tuturor va doresc dragi colegi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 14 Octombrie, 2016 Astăzi recuperare până duminică , voi campa la Tășnad pentru un tratament cu ape calde termale. Invitația rămane deschisă, suntem 10 persoane în tot ștrandul, soare și frumos 18°C afară. O zi faină să fie la toată lumea! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 14 Octombrie, 2016 Sa-ti fie de bine Sorine, recuperează-te si pentru cei care lucrează pana luni! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 14 Octombrie, 2016 (modificat) Daniel fac o baie și pentru tine , sa-mi zici dacă se simte , dacă nu obligatoriu să facem una mică cum ne place nouă să zicem pe barosaneala ! Modificat 14 Octombrie, 2016 de Ciurea Sorin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 14 Octombrie, 2016 Distractie cat mai placuta @Ciurea Sorin In rest...tuturor o seara minunata si o noapte cat mai odihnitoare. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 14 Octombrie, 2016 Mă retrag la rulotă și vă spun un noapte buna ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 14 Octombrie, 2016 buni colegi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 14 Octombrie, 2016 si vise placute Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 15 Octombrie, 2016 O zi buna va doresc ! Dupa o perioada in care nici eu nu mai stiu cum lucrez (cind pe drumuri, cind la munca, mai putin pe acasa ) , ma bucur sa va gasesc sanatosi si la fel de activi pe acest frumos forum . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 15 Octombrie, 2016 tuturor! Cu pofta la o sau poate la un ceai, dar si cu urarea sa aveti un weekend cat mai placut! P.S. multumim @Razvan Marinescu!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 15 Octombrie, 2016 dragi colegi! Week-end plăcut ai salutari din Neptun! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 15 Octombrie, 2016 buna si de la mine. Azi este cam frig si pe aici 14*C, dar e soare plin si mai compenseaza ceva . Un weekend calduros si minunat tuturor colegilor. Cu stima si respect . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 15 Octombrie, 2016 Pentru totii colegii mei Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 15 Octombrie, 2016 Seara minunata si pentru tine @Sorin Leitoiu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 15 Octombrie, 2016 buna colegi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 15 Octombrie, 2016 La mine e inca...buna ziua.....si e si cald acum.... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 15 Octombrie, 2016 Dragi colegi astăzi am avut o zi superbă de toamnă și am făcut o bălăceală pe cinste in stațiunea Tășnad .O seară făină vă doresc ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri