Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 15 Octombrie, 2016 Frumossss @Ciurea Sorin O seara minunata in continuare...tie si tuturor colegilor. Si inca odata LA MULTI ANI pentru saptamana sarbatoritilor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 15 Octombrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 15 Octombrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 15 Octombrie, 2016 Mulțumesc mult Cornel , tot binele să se întoarcă și către tine! Şi ca să avem o seară frumoasă, vă spun o cugetare din popor : O femeie deșteaptă știe când trebuie să tacă! ȘTIE DAR NU POATE ! Oseară făină! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 15 Octombrie, 2016 @Ciurea Sorin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 15 Octombrie, 2016 Colegilor de pretutindeni , o seara palcuta !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 15 Octombrie, 2016 Noapte buna și vise plăcute! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 15 Octombrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 15 Octombrie, 2016 Noapte buna si din partea mea dragi colegi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 15 Octombrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 16 Octombrie, 2016 La Craiova este o vreme de adevarata toamna. Sa aveti o duminica frumoasa! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 16 Octombrie, 2016 dragi colegi! Si la malul marii la fel, bate vântul si sta sa ploua... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 16 Octombrie, 2016 Neata! La Bucuresti ploua! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 16 Octombrie, 2016 colegilor. La mine e cald ( nu canicula ) astazi si sant 17*C cu soare plin. O duminica placuta tuturor va doresc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 16 Octombrie, 2016 la Braila ploua , dar sa fim noi sanatosi ca de restul........ Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 16 Octombrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 16 Octombrie, 2016 @Sorin Leitoiu La voi la Braila , la Tanti Elvira, / Ploaia pe drum se rasfira Tinerii canta prin ploaie la lira, / Doar Sorin stand pe ganduri se mira Multumim pentru urari si iti dorim o saptamana la fel frumoasa! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 16 Octombrie, 2016 (modificat) Stimati colegi , nu sunt un mare adept al religiei , DAR un gand bun rulotistilor si nu numai , nu strica niciodata In cazul de fata prietenii dragi suntetii voi colegii de pe forum cei vazuti si cei nevazuti inca . Modificat 16 Octombrie, 2016 de Sorin Leitoiu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 16 Octombrie, 2016 buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 16 Octombrie, 2016 A sosit timpul de... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 16 Octombrie, 2016 Iti urmez exemplul si ma bag la Pe maine, care de fapt este astazi!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 16 Octombrie, 2016 Si eu trag pe dreapta... dragi colegi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 16 Octombrie, 2016 Și eu am parcat de putina vreme camperul , azi toată ziua a plouat, burnițat dar nu m-am lăsat si am tras o bălăceală bună la oase , mă bag la somn că nu stiu cum dar iar e LUNI ! Somn ușor ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 17 Octombrie, 2016 oameni buni! Termin cafeaua si o întind spre teren...Am treaba azi si mâine si vremea e nașpa rău... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 17 Octombrie, 2016 la toata lumea !Am baut ce trebuia chiar doua, spor la munca la toata lumea si o saptamana frumoasa....atat cat se poate Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri