Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 18 Octombrie, 2016 99% e ca si cumparata @Viorel Maine ma duc sa o iau. Dar na, nu zic hop pana nu sar ....santul. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 18 Octombrie, 2016 E super masinuta Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 18 Octombrie, 2016 (modificat) @Cornel C Mihailescu si fiindca ai adus vorba, este o zicere romaneasca : vezi sa nu te uzi, cand sari santul. Tu NU, dar sa nu cumva sa nu uzi bine masinuta, daca vrei sa nu rugineasca. Si udatul se face vara, in tara si neaparat cu colegii ! Te asteptam cu drag la anul! Modificat 18 Octombrie, 2016 de mircea Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 18 Octombrie, 2016 Seara bună la toată lumea ! Cornel , acea mașină e aspirator .... super bengoasă , dar stiu ca modelele acelea scurte de obicei îs Cabrio , asta are plafon retractabil ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 18 Octombrie, 2016 Salutare tuturor. Maine vorbim de masina si udatura ...hahaha. Nu este decapotabila. ( mi-ar fi placut mie ) Sorin. Asa ca pana maine o noapte linistita tuturor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 18 Octombrie, 2016 Esti ca și copilul care așteaptă prima bicicletă , Cornel tu nu dormi la noapte !!! Somn ușor și să visezi PEJOS ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 18 Octombrie, 2016 Sorin, intradevar nu dorm...sant la munca. ( eu lucrez numai de noapte ) Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 18 Octombrie, 2016 Sorin, bine ca nu doarme Cornel si nu se viseaza PE JOS Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 18 Octombrie, 2016 Știu Cornel, am făcut un spirit de glumă, servici ușor , ne auzim maine dar să ști că noaptea e un sfeșnic bun întotdeauna ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 18 Octombrie, 2016 Dragi colegi, daca am vreun regret in aceste zile, cred ca il pot exprima cel mai bine redand o strofa dintr-o compozitia semnata Nik si Mircea : A-nceput sa plece vara, Pe furis de langa noi, Cu ochi blanzi ca-ntotdeauna Mai priveste spre-napoi. A plecat si randunica, Barza si se duc cocorii, Unde-i vara, draga vara, Unde ne sunt cantatorii? Sa speram ca vor mai fi zile frumoase pana ce iarna si gerul vor pune stapanire pe campiile patriei Va doresc la toti o noapte linistita. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 18 Octombrie, 2016 Bine ca nu a vazut un anumit coleg...ca iar ma lua la 3 pazeste cu lauda. hahahah Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 18 Octombrie, 2016 Si eu mă retrag , dar nu înainte de a întreba de Ștefan ?Ai revenit din pelerinaj Stefane , încălzește-ne cu ceva peisaje frumoase ! Vă doresc o noapte liniștită tuturor ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 18 Octombrie, 2016 Stiu , stiu Sorin...si ca soarta ironiei la munca sant...sofer...pfffffff hahaha Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 18 Octombrie, 2016 a venit momentul sa va spun . De obicei ma dupa ora 01 dar nu vreau sa va deranjez la acea ora Ne auzim maine Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 19 Octombrie, 2016 Poate voi beti o dar eu servesc un ceai, dupa care cu ceva treaba. Sa aveti o zi asa cum v-o doriti!! Frumoase versurile @mircea Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 19 Octombrie, 2016 (modificat) Neata buna dragi si pofta mare la Eu , precum a spus si colegul si prietenul nostru @Ciurea Sorin nu am ....dormit noaptea asta . Beau o cafeluta ( ness ) si o iau din loc spre Zaragoza. Timpul este cam racoros cu abia...14 *C. O zi minunata doresc tuturor colegilor. Ps. Da @Viorel intradevar versurile lui Mircea sant foarte frumoase.. Felicitari din partea mea. Modificat 19 Octombrie, 2016 de Cornel C Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 19 Octombrie, 2016 buna dragi colegi! S-aveti o zi frumoasa si bafta la cumpăraturi @Cornel C Mihailescu ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 19 Octombrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 19 Octombrie, 2016 Bună dimineața tuturor ! Rece , urât , nu am zărit soarele de mai bine de o săptămână , dar vine Weekendul !! Drum bun Cornel și noroc să ai la achiziția bijuteriei ! O zi frumoasă și luminoasă să vă dea Dumnezeu ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 19 Octombrie, 2016 La noi, la Ploiesti, soarele ne zambeste timid dintre nori, dar inimile noastre de rulotisti sunt pline de iubire si prietenie.S-aveti o zi minunata! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 19 Octombrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 19 Octombrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 19 Octombrie, 2016 Pentru rulotistii de pretutindeni ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 19 Octombrie, 2016 In atentia lui @Mihnea Stoenescu : Si pentru a continua dizertatia inceputa cu privire la amplasarea unui panou voltaic pe cupola curbilinie a unei rulote de provenienta straina (la noi inca nu s-a reprodus nici un model pe motiv de teama de plagiat), este impetuos necesar a specifica actiunea pseudochinighetica intercostala cu care vanturile din directia nord –vest, actioneaza asupra obiectului de studiu care se deplaseaza constant catre sud –est, adica cu efect coercitiv, catre litoralul nostru, unde se mai spera la o clima mediteraniano- balcanica, pentru wikendul care urmeaza. Avand in vedere si luand in consideratie aceste argumente de ordin ornitologic privind studiul sistematicii si al morfologiei , al comportamentului aripilor pescarusilor care planeaza sub imperiul vanturilor deasupra marii, tot asa, si panoul voltaic se comporta ca o aripa de avion asa cum a fost studiata de inaintasul nostru Aurel Vlaicu. Drept pentru care in urma calculelor momentului inertial si de incovoiere, “a fortelor dinamice care apar (cu sau fara voia noastra) “ – citat dintr-un contemporan de-al nostru in viata, am ajuns la concluzia ferma ca e mai bine fara si daca e fara , inseamna ca de fapt nu exista si daca nu exista, se deduce logic ca lipseste cu desavarsire. Q.E.D.(Quod erat demonstrandum). Va multumesc pentru atentie. Acest text este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihnea Stoenescu 499 Semnalează Publicat 19 Octombrie, 2016 . Gluma-i gluma ! Totusi, nu trebuie sa uiti ca poti trece fara grija pe multe poduri (sau lucrari de arta, cum se mai spune) insirate pe drumurile patriei, la construirea carora am pus si eu un deget si... ceva pricepere (din ce am invatat la cursuri si in practica). Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri