Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 19 Octombrie, 2016 @mircea o dizertatie frumoasa de aerodinamica si chiar de meteorologie privind amplasarea unui panou voltaic pe rulota.momentan am numai controlerul , panoul la iarna cand mai aloc bani pentru rulota. Salutari din Braila si Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 19 Octombrie, 2016 Seara buna tuturor. Multumesc colegilor pentru urari. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 19 Octombrie, 2016 colegi! Ce-ai facut Cornele, ai luat peugeotul? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 19 Octombrie, 2016 (modificat) Da, da...l-am luat . O sa postez in topicul de masini . Asa ca prima impresie sant multumit de el. Maine merg cu el la tester sa vedem ce zice...hahaha. Asa la ochi e totul ok. Modificat 19 Octombrie, 2016 de Cornel C Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 19 Octombrie, 2016 Bravo, eram sigur ca nu vii cu mana goala... Sa fie intr-un ceas bun si asteptam prezentarea... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 19 Octombrie, 2016 Multumesc si Doamne ajuta la toata lumea. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 19 Octombrie, 2016 dragi colegi! Pe maine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 19 Octombrie, 2016 @mircea si @Mihnea Stoenescu Fara suparare, dar ati uitat de " efectul razelor Gamma asupra anemonelor "!!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 19 Octombrie, 2016 Cornel, să te plimbe mulți ani fără peripeții , iar la vară te astept cu gâtul uscat să vedem scârțâie suspensia, frânele...să le gresăm!! Să o stăpâniți sănătoși ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 19 Octombrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 20 Octombrie, 2016 o zi buna !!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 20 Octombrie, 2016 ! Eu am ieșit din serviciu, sunt in drum spre casa si n-am ajuns încă la cafea... O zi buna, pentru oameni buni! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 20 Octombrie, 2016 tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 20 Octombrie, 2016 Buna dimineata ! In Otopeni este ceata la greu ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 20 Octombrie, 2016 Bună dimineața dragi colegi ! A apărut soarele și la noi , la lucru iar... o zi faină să aveți ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ploiesteanu 17 Semnalează Publicat 20 Octombrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 20 Octombrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 20 Octombrie, 2016 si o seara minunata in continuare. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 20 Octombrie, 2016 sa aveti o zi de Vineri usoara si sa ne pregatim de weekend Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 20 Octombrie, 2016 tuturor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 21 Octombrie, 2016 (modificat) Bună dimineata vă spun și eu de pe drum , și vă doresc o zi faină !Gata pauza , acum iar la drum ! Salutări tuturor ! Modificat 21 Octombrie, 2016 de Ciurea Sorin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 21 Octombrie, 2016 (modificat) Modificat 21 Octombrie, 2016 de Sorin Leitoiu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 21 Octombrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 21 Octombrie, 2016 Buna dimineata si din partea mea Un inceput de...weekend minunat va doresc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ionut 206 Semnalează Publicat 21 Octombrie, 2016 Weekend minunat pentru toti colegii Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri