Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 23 Octombrie, 2016 Pofta mare la vinete, sau la pastrama?!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 23 Octombrie, 2016 (modificat) Pentru toti colegii mei Modificat 23 Octombrie, 2016 de Sorin Leitoiu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 23 Octombrie, 2016 Spor și la vinete dar mai ales la felul doi pastrama, acolo-i problema grea Daniel ! Aceea cere udătură și mai ales de buturugă nobilă.Poftă sa aveți , mă gândesc că nu coci singur vinetele și este si doamna , cum zic eu , cineva trebuie să conducă in casa asta, adică să ne duca acasă când mai bem un păhărel ! Numai bine tuturor ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 23 Octombrie, 2016 Cornel ce mai bucatărești? Tot am intrebat de Stefan , dar nu răspunde, oare a venit din pelerinaj? Te astept cu ceva poze frumoase Stefan ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 23 Octombrie, 2016 @Sorin Leitoiu, frumoase postere, dar nu inteleg : tu te culci odata cu pisicile ? Imi place poza pe care ti-ai pus=o la avatar. Arati ca un ginerica! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 23 Octombrie, 2016 (modificat) Salutare @Ciurea Sorin si tuturor. De bucatarit , , cam gatesc pe fiecare zi. Dar na...am zis sa nu mai sara lumea cu gura pe mine , , ba ca ma laud, ba ca ma dau mare. ETC. Azi am avut niste ceafa de porc la bait cu cartofi natur si salata de muraturi. Mi-e frica sa nu ma , , inhate " ANAF -UL. Modificat 23 Octombrie, 2016 de Cornel C Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 23 Octombrie, 2016 (modificat) 34 minute în urmă, mircea a scris: @Sorin Leitoiu, frumoase postere, dar nu inteleg : tu te culci odata cu pisicile ? Imi place poza pe care ti-ai pus=o la avatar. Arati ca un ginerica! Ma culc ca pisicile mult dupa miezul noptii ...mult.....si ma trezesc la 6, 45 zilnic. Cand aveam catel la ora 06 eram cu el la plimbare indiferent de vreme si anotimp. Acum am ceva treaba si m-am grabit un pic cu postarile desi initial am vrut sa streg ceva dar nu am reusit. Am fost ieri la o nunta si m-am gandit sa iau o pozitie mai , , diplomatica Modificat 23 Octombrie, 2016 de Sorin Leitoiu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 23 Octombrie, 2016 Cornel lasă lumea să vorbească , ăsta-i rostul ei , spune mai bine murăturile au fost asortate , conopidă , gogonele...nu de alta dar să iau rețeta ! Lasă Sorine că tu esti bine si la cravată , dar și cu bățul de pescuit in mână ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 23 Octombrie, 2016 Nu prea ..asortate...castraveti, gogosari si gogonele...cumparate. De acum incolo pun varza si muraturi...e prea cald aici si se strica. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 23 Octombrie, 2016 Noapte buna tuturor colegilor. Eu ? La munca ..pe plantatie ca negrii. ( scuzati expresia ) Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 23 Octombrie, 2016 O seară liniștită vă doresc , mă retrag că maine...iar e luni ! Noapte bună ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 23 Octombrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 24 Octombrie, 2016 oameni buni! Dupa câteva zile petrecute la teren, cu ceva treaba, un grătarel, un vin, din nou la munca de azi... Am dat o fuga si pana la tara, de unde m-am aprovizionat cu d-ale gâtului pana la Crăciun, tuica si vin de buturuga.... Va doresc o săptămana buna tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 24 Octombrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 24 Octombrie, 2016 si un inceput de saptamana cu realizari! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 24 Octombrie, 2016 Neata buna tuturor. O saptamana minunata sa avem dragi colegi. Eiiii, @Stefan P, ai aparut ??? Multe salutari din partea mea...si nu numai. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 24 Octombrie, 2016 Multumesc @Cornel C Mihailescu O saptamana faina! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 24 Octombrie, 2016 Multumesc ..asemenea si tie . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 24 Octombrie, 2016 Pentru colegii mei de suferinta Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 24 Octombrie, 2016 @Sorin Leitoiu, Nu vreau sa aduc osanale, Privind dormitul fara pijamale, Dar o vorba de duh spune: Nu da ciara din gradina, Pe ce poti lua in mana! Sa aveti o noapte linistita! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 24 Octombrie, 2016 si toate bune, dragi colegi ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 24 Octombrie, 2016 , oriunde v-ati afla! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 24 Octombrie, 2016 Bună seara dragi , acum am sosit și eu de pe drumuri și am zis să trag un ochi inainte de a trage pe dreapta, Stefan am tot intrebat de tine dacă te-ai intors , așteptăm pozele acelea frumoase de pe unde ai umblat , Eugen ce zici ca mai faci ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 24 Octombrie, 2016 (modificat) Sa traiesi @Ciurea Sorin ! Multam, bine, bucuros sunt de-ntrebare! Modificat 24 Octombrie, 2016 de Eugen David Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 24 Octombrie, 2016 Mă uitam la lucrarea ta și a lui Marin , am apreciat ce a iesit și v-am dat și notă ! Daniel cum stai cu proviziile , mă gândeam la o țuică fiartă pe deal la Cheia? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri