Marius Negru 207 Semnalează Publicat 27 Octombrie, 2016 (modificat) Sa inteleg ca ar fi interior cu latura de 36 si rama de 45. Incearca pe OLX, am vazut cateva acolo. Modificat 27 Octombrie, 2016 de mariusnegru Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 27 Octombrie, 2016 O zi minunata tuturor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Octombrie, 2016 buna! Bucurati-va dragi colegi, de mâine începe week-endul, nu se mai anunța ploi si vom vedea si soarele care a cam lipsit in ultima vreme! Eu o sa merg din nou la teren, ca mai am ceva treaba si pe lângă roboteala voi pregăti si un grătarel stropit cu un pahar de vin...sau mai multe Asa ca, hai sa profitam si sa Ieșim la aer, cât ne mai permite vremea, ca iarna nu-i ca vara si mai e si lunga.. O seara buna va doresc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 27 Octombrie, 2016 O buna la toti colegii !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 27 Octombrie, 2016 acum am ajuns si eu , și salut pe toată lumea! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 27 Octombrie, 2016 Sfârșit de săptamană plăcut și o noapte liniștită vă doresc ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Octombrie, 2016 Noapte buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 27 Octombrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 28 Octombrie, 2016 dragi colegi! Sa aveti un week-end asa cum vi-l doriti! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 28 Octombrie, 2016 buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 28 Octombrie, 2016 Rulotistilor. Un weekend minunat tuturor va doresc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 28 Octombrie, 2016 rulotistilor ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 28 Octombrie, 2016 Din cand in cand, cate una ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 28 Octombrie, 2016 Cornel sera bună , ce mai bucătărești ?Mircea ce se aude cu imnul că face floare pălinca mea ? Mai bine o bem si apoi cântăm ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 28 Octombrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 28 Octombrie, 2016 Maine bucataresc ceva @Ciurea Sorin Acum plec la munca.tuturor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Negru 207 Semnalează Publicat 29 Octombrie, 2016 dragi colegi. Sa aveti o zi si un week-end minunate. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 29 Octombrie, 2016 oameni buni! M-am trezit dimineața cu bruma si 2 grade afara...acum a ieșit soarele Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 29 Octombrie, 2016 Buna dimineata Un sfârșit de saptamana placut tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 29 Octombrie, 2016 In dimineata aceasta am montat rotile de iarna Sa nu ma "condamnati" ca este devreme, dar cat de curand plec catre Olanda. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 29 Octombrie, 2016 Buna dimineata si de la mine. Drum bun @Viorel . Weekend placut tuturor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 29 Octombrie, 2016 Multumesc @Cornel C Mihailescu, dar inca nu plec Totusi, este in program Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 29 Octombrie, 2016 Azi e sambata...meniu special...hahaha Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 29 Octombrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 29 Octombrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri