Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 29 Octombrie, 2016 ! Dupa o zi productiva, m-am băgat in rulota la caldurica, am servit masa si acum savurez un pahar de vin... Nu plângeti, ca beau si pentru voi, câte un pahar pentru fiecare... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 29 Octombrie, 2016 Salutare @Daniel-P Sa-ti fie de bine la masa...si pofta mare in continuare la , , spritulet ". O seara buna tuturor colegilor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 29 Octombrie, 2016 Multumesc Cornel, asemenea ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 29 Octombrie, 2016 Doar ce am mancat si eu niste rinichi de berbecut in seu....la gratar . De baut....imi pun pofta in cui, plec la munca si... , , vine militia " Multumesc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 29 Octombrie, 2016 Sa-ți fie de bine! Trebuie sa fie mare chin, sa mănânci ceva la gratar si sa nu bei ceva aferent si corespunzator...apa Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 29 Octombrie, 2016 Ma razbun maine...ca am bagat niste pulpe de rata la confiat. Si le voi uda cu ceva , , corect " pe , , barosaneala " Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 29 Octombrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Negru 207 Semnalează Publicat 29 Octombrie, 2016 în urmă cu 12 ore, Viorel a scris: In dimineata aceasta am montat rotile de iarna Sa nu ma "condamnati" ca este devreme, dar cat de curand plec catre Olanda. Inseamna ca Mos Nicolae ne aduce cate ceva din tarile se jos. Eu spre exemplu am nevoie de chinga de vant. Poate mai gasesc eu ceva. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 29 Octombrie, 2016 colegi... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 29 Octombrie, 2016 Bună seara dragi colegi, am lipsit un pic fiindcă am fost la pălincie , am copt prunele de ieri până azi , ce a ieșit ... numai arome , licuori binefăcătoare de minuni , într-un cuvânt aur ! Păi când e secetă, când e frig , ce bea românul ? O țuiculiță , o pălincuță , după care merge și un șprițuleț. Așa că am reâmprospătat stocurile ! Dominică plăcută să aveți și cum urmează "Luminația " sau Ziua morților, să ne aducem aminte de toți cei dragi plecați de printre noi ! Dumnezeu să-i ierte ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 29 Octombrie, 2016 Parcăm la plăpumioară ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 30 Octombrie, 2016 tuturor! Cum este cu ora de iarna? V-ati saturat de somn? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 30 Octombrie, 2016 (modificat) Bună dimineața la toți colegii , parcă un pic mai bine Viorel mai ales că e senin , friguț și a ieșit un soare generos ! Modificat 30 Octombrie, 2016 de Ciurea Sorin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 30 Octombrie, 2016 Rulotistilor. Azi e cam frigut si aici in jur de 14*C. O duminica placuta tuturor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 30 Octombrie, 2016 oameni buni! Doar ce am ajuns si eu acasa si din nou la munca, pana mai târziu...mâine iar... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 30 Octombrie, 2016 buna si ! Sa auzim numai de bine!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 30 Octombrie, 2016 Pentru mine e ok cu ora asta noua. Nici la munca nu m- a afectat.@Ciurea Sorin...deja la ...@Stefan P ce mai zici ?? Eheee @Daniel-P...azi m-am razbunat pe...ieri..( vezi master chef ) Seara buna tuturor dragi colegi Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 30 Octombrie, 2016 Nu Cornel încă nu am tras pe dreapta azi , ieri am fost rupt de la pălincie , ai dreptate Daniel , ufff maine iar este luni și iar de la capăt . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 30 Octombrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 30 Octombrie, 2016 Nea Costică ce mai e nou pe la Galați ? O saramură de pește când facem? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 30 Octombrie, 2016 Ștefan seara bună , pe unde mai faci fotografii frumoase ? Aștept doua , trei poze cu țara sfântă , ai făcut ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 30 Octombrie, 2016 Dragi colegi! Va anunt, cu deosebita bucurie, ca azi a venit pe lume al cincilea nepot al nostru. Suntem cei mai fericiti bunici din lume! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 30 Octombrie, 2016 (modificat) O seara liniștita vă doresc !Să vă trăiască Mircea, și să fie sănătos ca să vă bucure tinerețile ! Modificat 30 Octombrie, 2016 de Ciurea Sorin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 30 Octombrie, 2016 Sa va traiasca , mare si frumos. Noapte buna dragi colegi Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 30 Octombrie, 2016 Multumesc mult pentru urari, Sorin Multumesc mult pentru urari, Cornel Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri