Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 2 Noiembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 2 Noiembrie, 2016 O noapte linistita, va doresc si eu dragi colegi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 2 Noiembrie, 2016 Gata ptr. azi, ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 2 Noiembrie, 2016 S-a dat stingerea? Trag si eu pe dreapta ... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 2 Noiembrie, 2016 (modificat) O noapte frumoasa si odihnitoare! Modificat 2 Noiembrie, 2016 de Stefan P Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 2 Noiembrie, 2016 Eu acum am ajuns acasa si mai stau p-aci Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 2 Noiembrie, 2016 Foarte bine @Viorel, sa ai spor in "cercetari"! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 2 Noiembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 2 Noiembrie, 2016 Noapte buna si din partea mea , dragi colegi Am mancat, , am baut. Am vazut meciul acum la..........munca. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 2 Noiembrie, 2016 Cate una, din cand in cand : Munca n-a omorat pe nimeni, dar nici lenea!Sa ai o noapte plina de satisfactii, Cornel! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 2 Noiembrie, 2016 15 minute în urmă, Cornel C Mihailescu a scris: Am vazut meciul acum la..........munca. Sa ai un servici usor si fara multe batai de cap Ma bag si eu la Pe maine!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 3 Noiembrie, 2016 buna si cu pofta matinala a unei Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 3 Noiembrie, 2016 ! Cafeaua cand ajung acasa ... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 3 Noiembrie, 2016 Poftă mare la O zi buna tuturora! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 3 Noiembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 3 Noiembrie, 2016 buna, rulotisti! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 3 Noiembrie, 2016 Neata buna si de la mine. dragi colegi Va doresc o zi minunata Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 3 Noiembrie, 2016 Eu am servit cafeaua, micul dejun si ies la ceva cumparaturi...includ in traseu si Kaufland sa-mi iau acel redresor si ce mi-o mai face cu ochiul p-acolo... S-aveti o zi frumoasa! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 3 Noiembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 3 Noiembrie, 2016 41 minute în urmă, Daniel-P a scris: Eu am servit cafeaua, micul dejun si ies la ceva cumparaturi.. Eu sunt mai vrednic, fiindca acum m-am intors Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 3 Noiembrie, 2016 Astăzi îmbin utilul cu placutul , un pic de lucru și o baie la Tasnad ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 3 Noiembrie, 2016 Distractie placuta @Ciurea Sorin !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 3 Noiembrie, 2016 în urmă cu 1 oră, Ciurea Sorin a scris: Astăzi îmbin utilul cu placutul , un pic de lucru și o baie la Tasnad ! Ne faci inima rea Sorin! L-as ca venim noi! Distractie fainaaa Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 3 Noiembrie, 2016 dragi colegi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 3 Noiembrie, 2016 . @Ciurea Sorin relax cat mai placut si , , imbinari " reusite.... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri